«Ήττα που δυναμώνει»

Η υπόσχεση του Σάκη Θεοδοσιάδη μετά την ήττα (1-0) της Σπάρτης στο Αίγιο.

[googlead][/googlead]

Την υπόσχεση ότι η Σπάρτη θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια έδωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την ήττα στο Αίγιο. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λακωνίας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο ο αγωνιστικός χώρος. Σε ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσες να παίξεις σήμερα, κυριάρχησαν άλλα στοιχεία. Η δύναμη, η μονομαχία το πάθος και ο εγωισμός. Αυτά τα στοιχεία τα είχαν και οι δύο ομάδες.

Βρεθήκαμε, δυστυχώς για εμάς, στα πρώτα δευτερόλεπτα πίσω στο σκορ και στο πρώτο 20λεπτο αυτό επηρέασε την ομάδα μου. Όταν θες να ισοφαρίσεις ή να κερδίσεις το παιχνίδι, ειδικά με τέτοιες δύσκολες συνθήκες, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απέναντι σε μια ομάδα που έβγαλε νεύρο, πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια.

Με τέτοιες εμφανίσεις η ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου θα διεκδικήσει την παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το καθαρό παιχνίδι και στα δικά μου, που παρά την ήττα και παρά την ψυχρολουσία, προσπάθησαν πολύ. Κατέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε δύο, τρεις ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό και το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία βάσει εικόνα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, όμως δεν υπάρχει αυτό.

Δυναμώνουμε από αυτή την ήττα, κοιτάμε μπροστά. Θα δουλέψουμε σκληρά, να βελτιώσουμε πράγματα και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διεκδίκησαν το παιχνίδι τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία.

Ευχαριστώ τον κόσμου που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έκανε χιλιόμετρα και μέσα στη βροχή έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να μας βοηθήσει. Να είναι σίγουροι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε χαρούμενους. Εύχομαι στον κύριο Δημητρίου και στον Παναιγιάλειο καλή δύναμη, καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα και να καταφέρουν την παραμονή της ομάδας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep