Αλαλούμ στον Μακεδονικό!

Ανήμερα της πρώτης συγκέντρωσης η ΠΑΕ Μακεδονικός γνωστοποίησε τη λύση συνεργασίας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη!

Αν για κάτι είχε ξεχωρίσει την περσινή σεζόν ο Μακεδονικός ήταν για την οργάνωσή του. Οι Πράσινοι μετά τις αποτυχημένες, εκ του αποτελέσματος, επιλογές στον πάγκο κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιζόταν, κάτι που δεν συνέβη! Μία εξέλιξη, η οποία δείχνει και τα μεγάλα προβλήματα σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει εδώ και ημέρες ότι η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα (21/08). Όλο το προηγούμενο διάστημα γνωστοποιούσε αποχωρήσεις (με αποθεωτικά «αντίο»), ανανεώσεις, έως και παραμονές στελεχών. Για τεχνικό, όμως ούτε λόγος παρότι ο Θεοδοσιάδης δεσμευόταν με συμβόλαιο! Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί στα social media ρωτούσαν με ποιον θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Η απάντηση; Με... υπηρεσιακό και μια 10άδα παικτών από την πρώτη ομάδα.

Η τοποθέτηση της διοίκησης του Μακεδονικού, η οποία επέτρεψε να δημιουργηθεί αυτό το αλαλούμ, δεν έκανε κανέναν πιο σοφό σε ό,τι αφορά στην απόφαση να βγει διαζύγιο. Όπως έκανε και με περιπτώσεις παικτών (βλέπε Λισγάρας, Γκέντσογλου) έτσι και τώρα αρκέστηκε να σημειώσει ότι «θα παραμείνει με γλυκές αναμνήσεις στη μνήμη όλων»! Το θέμα, βέβαια, είναι ότι μόνο γλυκιά γεύση δεν αφήνει το timing της ανακοίνωσης.

Εάν οι παραμονές και οι αποχωρήσεις έγιναν βάσει των εισηγήσεων Θεοδοσιάδη, τότε θα πρέπει να απαντήσει γιατί προέκυψε λύση συνεργασίας. Εάν όχι, τότε εύλογη απορία είναι, γιατί δεν φρόντισε να ξεκαθαρίσει νωρίτερα το τοπίο και να προσλάβει διάδοχο. Μόνο αρνητική εντύπωση, άλλωστε, προκαλεί το γεγονός ότι η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει χωρίς τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε τα κλειδιά του πάγκου της ομάδας ανδρών στις 24 Μαΐου, με στόχο να πετύχει την σωτηρία στην Super League 2 στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.

Παρά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μακεδονικός συγκέντρωσε 7 βαθμούς υπό τις οδηγίες του απέναντι σε Διαγόρα, Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟΚ Β, πανηγυρίζοντας την παραμονή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, επίτευξη για την οποία ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα παραμείνει με γλυκές αναμνήσεις στη μνήμη όλων. Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Σάκη Θεοδοσιάδη για την προσφορά του και του εύχεται υγεία – στον ίδιο και στην οικογένεια του – και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του!».

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2023 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep