Της... πάει το Αίγιο

Το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει η Σπάρτη στο Αίγιο στο ντεμπούτο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

[googlead][/googlead]

Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Σάκη Θεοδοσιάδη στη Σπάρτη άλλαξε το κλίμα και η ομάδα της Λακωνίας την Κυριακή (25/02, 15:00) καλείται να διατηρήσει την παράδοση που τη θέλει να φεύγει νικήτρια από το Αίγιο.

Οι «κυανέρυθροι» στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις είναι αήττητοι και είναι χαρακτηριστικό ότι τις δύο νίκες τις έχουν κατακτήσει αγωνιζόμενοι εκτός έδρας. Η πρώτη, βέβαια, ήρθε στο Κύπελλο το 2016, με τον Παναιγιάλειο να παίζει ως τυπικά γηπεδούχος στο Αγρίνιο, ενώ η δεύτερη ήρθε με το ευρύ 4-0 πέρυσι τον Απρίλιο.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία το πρωί του Σαββάτου (24/02) και ανακοίνωσε τη 19άδα που αναχωρεί στις 16:00 για το Αίγιο. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Παναγιώτου, ο τραυματίας Μπαρέττας και οι Τρακάκης, Τσιοφού, Κατσίκης, Κολτσίδας, Καζβιρόπουλος, Κωστάκης, Συμεωνίδης και Δεινόπαπας. Σημαντική η επιστροφή του Ράντι που αποθεραπεύτηκε.

Η αποστολή: Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Μουζακίτης, Μπέλης, Μπουζούκης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Σανδραβέλης, Τσιμότζι, Φουρτάδο, Ράντι, Γουόρντεν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 13:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep