Παίρνει Μαδριγάλ η Παναχαϊκή (vid)

Συμφωνία των Αχαιών με τον 31 ετών Μεξικανό επιθετικό.

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε άδεια, μπορεί να κινηθεί χωρίς περιορισμούς στο μεταγραφικό παζάρι και είναι θέμα χρόνου να δώσει συνέχεια στην ενίσχυσή της. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει δώσει τα χέρια είναι ο 31 ετών Μεξικανός επιθετικός, Λουίς Γκιγέρμο Μαδριγάλ.

Ο ύψους 1μ.92 σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Σαν Χοσέ της Παραγουάης με την οποία έπαιξε σε 20 ματς, σημείωσε 3 γκολ και έδωσε 2 ασίστ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στην Ευρώπη, αφού το καλοκαίρι του 2020 φόρεσε τη φανέλα της Σαλαμάνκα στην Ισπανία (6 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο Μαδριγάλ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μοντερέι (συνολικός απολογισμός 82 ματς, 20 τέρματα) της πατρίδας του και ακολούθως έπαιξε δανεικός σε Ατλάντε (10 ματς, 2 γκολ), Κερετάρο (17 αγώνες), Μινέρος ντε Ζακατέκας (24 ματς, 6 γκολ), Οαξάκα (43 ματς, 23 γκολ), Τσίβας (15 συμμετοχές), Νεκάξα (7 συμμετοχές). Μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ισπανία αγωνίστηκε σε Βενάδος (16 συμμετοχές, 3 γκολ), Κορεκαμίνος (28 αγώνες, 2 γκολ) και στη FAS (16 ματς, 3 γκολ) του Ελ Σαλβαδόρ. Είναι, επίσης, διεθνής με την U17 και U20 της χώρας του.

Εάν η μεταγραφή αυτή ολοκληρωθεί, τότε η Παναχαϊκή θα έχει στο ρόστερ της τρεις Μεξικανούς μετά τους Πέρεζ, Ζαμόρα.

Media

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούνιος 2024 10:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep