«Θα πάει στράφι η προσπάθεια...»

Μακρινή αναβολή εξασφάλισε η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής στη συζήτηση έξι αιτήσεων επιβολής - ενεργοποίησης ποινών από τη σεζόν 2016-17.

Μισή ντουζίνα αιτήσεων επιβολής - ενεργοποίησης ποινών σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής είχε προσδιορίσει να συζητήσει το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη (25/06). Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ του FL News, με κοινό αίτημα των δύο πλευρών δόθηκε αναβολή αορίστως και θα προσδιοριστούν για τον Σεπτέμβριο.

Τους Κυανόλευκους εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Αργύρης Λίβας, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων στην επιτροπή: «Ορίσατε "βιαίως" τις συγκεκριμένες υποθέσεις με σύντμηση προθεσμιών και καταθέσαμε κοινό αίτημα για παράταση. Την Τετάρτη (26/06) η ΠΑΕ είτε θα πάρει άδεια, είτε όχι. Αν δεν περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης, θα γίνουν μια σειρά από γεγονότα και υπάρχει περίπτωση να πάει στράφι η προσπάθεια, να τα παρατήσει η ομάδα».

Τους Αργύρη Μπαρέττα, Άλμπερτ Ρούσσο, Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, Βασίλη Καραγκούνη, Λευτέρη Ιντζόγλου και Λεωνίδα Αργυρόπουλο εκπροσώπησαν οι Γιώργος Καλούδης, Αντώνης Βογιατζάκης από τον ΠΣΑΠΠ. Συναίνεσαν στο αίτημα αναβολής και ενημερώθηκαν ότι η θητεία της επιτροπή λήγει στις 26 Αυγούστου, οπότε οι υποθέσεις που αφορούν στη σεζόν 2016-17 θα εισαχθούν προς συζήτηση στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2024 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep