Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αν δεν βρεθεί λύση δεν, επιστρέφουμε»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε κατηγορηματικός για τα αιτήματα των ποδοσφαιριστών.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στον Sport FM Χανίων σχετικά με το αίτημα των ποδοσφαιριστών για ασφάλιση και σημείωσε ότι αν δεν βρεθεί λύση ο ΠΣΑΠ δεν θα κάνει πίσω.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ δήλωσε:

«Σήμερα δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του ΟΠΑΠ. Αν η απάντηση του Οργανισμού είναι αρνητική θα πρέπει η Λίγκα να βρει τον τρόπο, διαφορετικά τα μέλη μας δεν είναι διατεθειμένα να άρουν την αποχή τους.

Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα μας εμείς δεν ξαναμπαίνουμε στα γήπεδα.

Το ποσό που οφείλεται στην γαλλική ασφαλιστική εταιρεία, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ανέρχεται στο 1.000.000 € (συμπεριλαμβανομένων και των περσινών οφειλομένων) και περιμένει από την ΕΠΑΕ να εξασφαλίσει την ανανέωση του συμβολαίου με τα πρώτα χρήματα που θα πάρει από τον ΟΠΑΠ.

Άλλωστε το αίτημα μας υποστηρίζει και το σύνολο των ομάδων αν κρίνω από τα πολλά τηλεφωνήματα συμπαράστασης που έχω δεχθεί από πολλούς προέδρους.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάμε για επαγγελματική κατηγορία τη στιγμή που ποδοσφαιριστές δεν έχουν να φάνε και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα κάθε φορά που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν μπορεί να βρεθεί λύση τότε δεν βλέπω γιατί πρέπει η κατηγορία να είναι επαγγελματική».

Last modified onΤρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep