Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο για γέλια δεν είναι τα αποτελέσματα της FIFPro»

Στην έρευνα της FIFPro για την Ελλάδα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

«Η έρευνα έγινε από την Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ και τις υπόλοιπες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Μόνο για γέλια δεν είναι τα αποτελέσματά της. Η όλη κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημη» τόνισε αρχικά.

 

Σχετικά με το που μπορούν να απευθύνονται οι ποδοσφαιριστές είπε: «Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές μπορούν να το καταγγείλουν σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας στο αρμόδιο όργανο της FIFPro. Έρχονται σε επαφή μαζί μας, ανώνυμα και κανείς δεν θα μάθει τίποτα. Έχουμε ενημερώσεις όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών. Το ίδιο ισχύει για θύματα ρατσιστικής επίθεσης ή άλλης μορφής βίας ή πίεσης. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Οι παίκτες ζουν με το καθεστώς φόβου. Να μην διαρρεύσουν τα στοιχεία τους και μάθουν ότι εκείνοι είπαν για ένα γεγονός. Πήγαμε στα αποδυτήρια των ομάδων, στις προπονήσεις και στα ξενοδοχεία των αποστολών για να ενημερώσουμε τους παίκτες. Πλέον μπορούν να έρθουν σε εμάς και κανείς δεν θα μάθει τίποτα».

 

Για το θέμα ελληνοποίησης του πρωταθλήματος είπε ότι: «Ήδη έχουμε στείλει τις προτάσεις μας στην ΕΠΟ για το θέμα των ξένων. Όλα αυτά έχουν μείνει στάσιμα και δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει σε αυτή την κατεύθυνση και προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου εμείς είμαστε κοντά. Θέλουμε να γυρίσουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και στις ελληνικές ακαδημίες. Να φέρουμε ξένους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και όχι ποδοσφαιριστές που είναι το ίδιο ή χειρότεροι από τον Έλληνα, ο οποίος χάνει μία θέση σε μία ελληνική ομάδα».

 

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τα αποτελέσματα της έρευνας της FIFPro.

Last modified onΤετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep