«Να τελειώσουμε με νίκη»

Κάθε άλλο παρά αγγαρεία χαρακτηρίζει το παιχνίδι με την Ελευσίνα, ο μεσοεπιθετικός του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Γκέκας

Ευχαριστημένος από την συνολική πορεία του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, δηλώνει ο Γιώργος Γκέκας. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ευόσμου, με δηλώσεις του στην «Arena Press», υποσχέθηκε πως του χρόνου θα εμφανιστεί πιο δυνατός, χαρακτήρισε αρκετά νοικοκυρεμένο το σωματείο, ενώ τόνισε πως το ματς με την Ελευσίνα, κάθε άλλο παρά αγγαρεία θεωρείται, καθώς άπαντες θέλουν να ολοκληρώσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά:

«Πήγαμε καλά γενικώς, ο Αστέρας είχε πολλά χρόνια να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας. Ατομικά μπορούσα περισσότερα, προερχόμουν από τραυματισμό και ο Αστέρας με βοήθησε να βρω πατήματα, να επανέλθω, θα είμαι πιο δυνατός του χρόνου».

«Μπορούσαμε δεδομένα να είμαστε πιο πάνω, αλλά σε ένα κομβικό σημείο στη μέση της σεζόν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, σε συνεχόμενα ματς. Δείξαμε ωστόσο αρχικά δυνατοί, ειδικά την ισχύ μας στον Εύοσμο, ενώ μπήκαν οι βάσεις για Αστέρα πρωταγωνιστή. Είναι νοικοκυρεμένο σωματείο, από τα ελάχιστα με προπονητικό κέντρο και είμαι πεπεισμένος για καλύτερη πορεία του χρόνου». 

«Είμαστε οριστικά έκτοι, αλλά δεν πάμε για… αγγαρεία στην Ελευσίνα, θέλουμε να τερματίσουμε θετικά τη σεζόν, με νίκη, όπως την αρχίσαμε. Τα κίνητρα υπάρχουν, ειδικά αν γίνουν αλλαγές, με παίκτες που έπαιξαν λιγότερο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep