«Πολύ κρίμα...»

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση συμπαικτών του να αποχωρήσουν από τη Σπάρτη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης, Μπάμπης Οικονομόπουλος και μίλησε, τόσο για τη φετινή πορεία των Λακώνων, όσο και γι' αυτή της πρώην του ομάδας, του Άρη. Μάλιστα, αναφερόμενος στα προβλήματα των «κυανέρυθρων» εξέφρασε παράπονο για τη συμπεριφορά συμπαικτών του που αποχώρησαν, αφού όπως είπε: «Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ορίσει τι σημαίνει σεβασμός. Και δεν μιλάω καθαρά για τη διοίκηση. Μιλάω για τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα».

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:

«Δυστυχώς υπήρξαν πολλά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και λογικό ήταν κάποια στιγμή τα πράγματα να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Ξεκινήσαμε με 21 ποδοσφαιριστές, το ρόστερ ήταν ούτως ή άλλως πολύ μικρό. Υπήρξε ένα θέμα αποχώρησης του προέδρου, που μας πήγε πίσω, ενώ είχαμε κάνει μια καλή πορεία μέχρι τότε. Κάποια στιγμή έγιναν χειρότερα τα πράγματα, κάποιοι παίκτες έκαναν προσφυγή και φτάσαμε στο σημείο να είμαστε 16-17 ποδοσφαιριστές και να παλεύουμε να παίξουμε, γιατί υπάρχουν και τιμωρίες. Περίεργη και δύσκολη κατάσταση, που ευτυχώς μεθαύριο τελειώνει».

Για την εμφάνιση τη Σπάρτης στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος και το ματς με τον Άρη:

«Ήταν κακός ο Άρης σε εκείνο το ματς. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Δεν είναι, όμως μόνο το συγκεκριμένο που έχασε. Όσον αφορά εμάς, παρόλο που είχαμε μικρό ρόστερ, δημιουργήσαμε ένα οικογενειακό κλίμα. Ο προπονητής είχε φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, όλοι έπαιζαν και για να μας κερδίσει κάποιος, έπρεπε να δυσκολευτεί πολύ. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ορίσει τι σημαίνει σεβασμός. Και δεν μιλάω καθαρά για τη διοίκηση. Μιλάω για τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα.

Είναι πολύ κρίμα, όταν μια ολόκληρη πόλη σε στηρίζει και σου προσφέρει τα πάντα, εσύ να φεύγεις με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι θεώρησαν ότι αυτό ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνουν. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ν’ ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου της Σπάρτης».

Για το ποιες πιστεύει ότι ήταν οι βασικές διαφορές των ομάδων που ανέβηκαν σε σχέση με τον Άρη:

«Δεν είχαν μεγάλες διαφορές. Η αλήθεια είναι ότι θεωρούσα τις ομάδες ισάξιες, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια. Σημαντικό είναι ότι ο Άρης έχασε παιχνίδια στην αρχή, ξέφυγαν οι άλλες ομάδες και εκεί που κατάφερνε να πλησιάσει, πάλι έχανε βαθμούς. Η αρχή έκρινε θεωρώ την πορεία του. Όταν ο Απόλλων και η Λαμία είχαν ξεφύγει, ο Άρης είχε την πίεση».

Για το πού θα πρέπει να πέσει το βάρος στην επόμενη σεζόν:

«Ο Άρης θα πρέπει να ρίξει το βάρος στην αρχή. Όπως πέρυσι και πρόπερσι, ο Άρης θα πρέπει να κάνει τα σωστά βήματα και θα λειτουργήσει πιο σωστά για να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα, ώστε ν' ανέβει γρήγορα και εύκολα. Γιατί πιστεύω ότι μπορεί. Είναι θέμα καλής αρχής».

Για τις μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι:

«Στα χαρτιά όλοι πιστεύαμε ότι ο Άρης έπρεπε να είναι πρώτος. Δυστυχώς, όμως δεν είναι έτσι. Μέσα στο γήπεδο είναι διαφορετικά τα πράγματα και παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο».

Για τα δικά του σχέδια:

«Για την ώρα θα δω την οικογένειά μου και θα δούμε τι προοπτικές υπάρχουν και ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep