«Έρχεται ένα δυνατό πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την άνοδο της Παναχαϊκής και το νέο πρωτάθλημα στη Stoiximan.gr Football League.

Στο περιθώριο της φιλικής γιορτής, που διεξήχθη την Τετάρτη (07/06) στο Παγκρήτιο με την Εθνική ομάδα του 2004 να αντιμετωπίζει την επίλεκτη της Ίντερ παρουσίας περίπου 20.000 φιλάθλων, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την άνοδο της Παναχαϊκής στη Stoiximan.gr Football League.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κοκκινόμαυρων» ανέφερε σε σχετική ερώτηση ότι ο ΟΦΗ είναι ομάδα Super League και σημείωσε πως έρχεται ένα δυνατό πρωτάθλημα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τη νέα σεζόν.

Αρχικά είπε: «Ζήσαμε μία μαγική βραδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πάντα ήταν δίπλα μας και όταν ήμασταν εν ενεργεία και παίζαμε στο Ηράκλειο πάντα ήταν γεμάτο το γήπεδο. Αυτό που κάνει είναι καταπληκτικό, μοναδικό στην Ελλάδα γι’ αυτό και θέλαμε πολύ να έρθουμε να παίξουμε εδώ. Όταν το αποφασίσαμε όλοι είπαμε με ένα στόμα για το Ηράκλειο. Πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι τόποι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος και οι οικογένειες όταν υπάρχει υγεία πηγαίνουν στο γήπεδο»

Στη συνέχεια ο Κατσουράνης μίλησε για τον Γιώργο Καραγκούνη, που αγωνίστηκε στο φιλικό της Εθνικής ομάδας του 2004 κόντρα στην Ίντερ με τις φανέλες και των δύο ομάδων: «Και με τις δύο ομάδες έδειξε ότι είχε δυνάμεις. Γενικά ο Καραγκούνης είναι σε καλή κατάσταση. Μπορούσε άνετα να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει τη λέξη σεβασμός και δυστυχώς δεν σταματούν όπως πρέπει αυτοί οι μεγάλοι παίκτες».

Τέλος ο παλαίμαχος άσος είπε για την Παναχαϊκή και τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League: «Η Παναχαϊκή φέτος έβγαλε υγεία. Απλά πράγματα που γίνονται στην Ευρώπη τα κάνουμε κι εμείς στην Παναχαϊκή. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Super League. Νομίζω ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα αυτό που έρχεται».

πηγή: athleticradio

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep