Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Βούζας στο flnews.gr

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής Βασίλης Βούζας μιλάει για τη νέα του ομάδα και τον στόχο που θα επιδιώξει να πετύχει.

Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε από εκεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και με σύμμαχο την τύχη να πετύχουμε. Η Παναχαϊκή έχει παίκτες με μεγάλες δυνατότητες, οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και να διακριθούν. Βασίλης Βούζας

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Βασίλης Βούζας, μιλά στο FL News για τους στόχους της Παναχαϊκής, τα πλέι οφ και την άνοδο στην Super League. Τονίζει πως το μεγάλο διάστημα της αποχής του από τους πάγκους ήταν συνειδητή επιλογή, αφού καμία από τις προτάσεις που είχε πριν την Παναχαϊκή δεν κάλυπτε τους στόχους και τις απαιτήσεις του.

-Κόουτς, είχαμε καιρό να σας δούμε σε κάποιο πάγκο...

«Δεν απείχα συνειδητά. Κάθε επαγγελματίας προπονητής αξιολογεί τις προτάσεις που έχει και αν τον καλύπτουν τότε λέει το "ναι"».

 -Επομένως η πρόταση που σας έκανε ο Κούγιας και η Παναχαϊκή σας ικανοποίησε έτσι;

«Αξιολόγησα την πρόταση που μου έγινε και η οποία πληρούσε όλες τις προδιαγραφές που είχα θέσει για εμένα. Με κάλυψε απόλυτα και μπορώ να πω ότι η Παναχαϊκή είναι
σημαντικό βήμα για οποιονδήποτε προπονητή».

 -Υποθέτω έχετε με τα μούτρα στη δουλειά. Τι συμπέρασμα έχετε βγάλει μέχρι στιγμής για την ομάδα;

«Η Παναχαϊκή έχει μια ξεχωριστή δυναμική. Λόγω ιστορίας και υποδομής ευελπιστώ να τα πάμε καλά. Μακάρι η προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε τώρα όλοι μαζί να έχει αποτελέσματα και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε».

-Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που βλέπετε να φτάνει η Παναχαϊκή;

«Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε από εκεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και με σύμμαχο την τύχη να πετύχουμε. Η Παναχαϊκή έχει παίκτες με μεγάλες δυνατότητες, οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και να διακριθούν».

Αξιολόγησα την πρόταση που μου έγινε και η οποία πληρούσε όλες τις προδιαγραφές που είχα θέσει για εμένα. Με κάλυψε απόλυτα και μπορώ να πω ότι η Παναχαϊκή είναι σημαντικό βήμα για οποιονδήποτε προπονητή.

-Το πρωτάθλημα της Football League πώς το βλέπετε;

«Κοίτα, δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη συνέχεια. Ομάδες διαλύονται και η χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιφυλλάσει το μέλλον. Ελπίζω ο ΟΠΑΠ να δώσει χρήματα στις ομάδες, γιατί όλοι περνάμε έναν Γολγοθά. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα. Ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά».

-Εύχομαι καλή αρχή και καλή τύχη.

«Να είστε καλά».

Last modified onΤρίτη, 17 Ιανουάριος 2012 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep