Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ηρθαμε για να μείνουμε»

Ο Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης μίλησε για θετικό τέλος στις διαπραγματεύσεις για τον Βύζαντα και πέντε μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.  

Ο κόσμος των Μεγάρων τους τελευταίους μήνες έχει δει αρκετούς υποψήφιους επενδυτές να απασχολούν για κάποιες εβδομάδες την καθημερινότητα τους και να δηλώνουν έτοιμοι να σώσουν την ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι να χάνεται πολύτιμος χρόνος και τελικά να μην υπάρχει φως στο τούνελ. Ο Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης μίλησε στην κάμερα του Megara TV και τόνισε πως ο ίδιος ήρθε για να μείνει.
Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις;
Το αρχικό μέρος της συμφωνίας έχει τελειώσει. Αυτή τη στιγμή το θέμα βρίσκεται στους λογιστές των δύο πλευρών και από ότι γνωρίζω όλα είναι μια χαρά. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να έχουν τελειώσει όλα.
Μέχρι τώρα υπήρξαν πολλοί υποψήφιοι που τελικά αποχώρησαν. Αυτό σας τρομάζει;
Εμείς ήρθαμε για να μείνουμε και να δώσουμε λύσεις. Ηδη έγιναν και οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα τις προθέσεις μας.
Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας ποιες είναι οι σκέψεις σας;
Νομίζω πως δεν χρειάζεται αλλαγή αφού μέσα από τα αποτελέσματα και το κλίμα στην ομάδα αποδείχθηκε πως η λύση αυτή είναι πολύ καλή.
Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις;
Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και πιστεύω πως μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να προστεθούν στο ρόστερ ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep