Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Δεν γίνεται να μην μας δεχτούν...»

Ο πρόεδρος της Καβάλας Γιώργος Τσοκτουρίδης μιλάει στο Fl News και εξηγεί ότι σε περίπτωση που η κλήρωση δεν γίνει με 21 ομάδες, τότε ξεκινούν δικαστικό αγώνα και «το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει».

«Η απόφαση της ΕΠΟ προς τη Football League ήταν σαφής. Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα. Απαγορεύεται η Football League να μην μας δεχτεί. Αν δεν γίνει αυτό, το πρωτάθλημα απλά δεν θα ξεκινήσει»

Μέχρι στιγμής η ΕΠΑΕ δεν έχει καλέσει Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στην κλήρωση της Παρασκευής (21/9). Και οι τρεις πλευρές περιμένουν επίσημο κάλεσμα, να πάρουν το αεροπλάνο και να δώσουν το παρών στο Δ.Σ. και στην κλήρωση. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό υποστηρίζει στο FL News ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης.

«Πριν βγάλει την ανακοίνωση η Football League για τη διεξαγωγή της κλήρωσης μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι 'αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα σε καλέσουμε να κατεβείς στην κλήρωση'. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι θα δώσω κανονικά το παρών. Νομίζω ότι οι πιθανότητες να μη συμβεί κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές» δηλώνει ο Τσοκτουρίδης και εξηγεί: «Η απόφαση της ΕΠΟ προς τη Football League ήταν σαφής. Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα. Απαγορεύεται η Football League να μην μας δεχτεί. Αν δεν γίνει αυτό, το πρωτάθλημα απλά δεν θα ξεκινήσει. Θα αρχίσουμε δικαστικό αγώνα τον οποίο σίγουρα θα κερδίσουμε. Οπότε δεν τους συμφέρει. Και το γνωρίζουν αυτό».

Last modified onΤετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2012 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep