Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«... για να ευνοηθεί ο Βόλος»

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο για την Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Football League.

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα έθιξε με συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttosport» ο Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου σχολίασε την τοποθέτηση της ομάδας στον βόρειο όμιλο, την απόφασή του να έρθει να εργαστεί στη χώρα μας, ενώ αποκάλυψε ότι τού έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Μας έβαλαν στον βόρειο όμιλο για να ευνοηθούν δύο ισχυρές ομάδες από το Βόλο. Η Νίκη μπήκε στον δικό μας όμιλο και ο Ολυμπιακός στον άλλο. Το αποτέλεσμα; Ατέλειωτα ταξίδια. Το κάθε ταξίδι διαρκεί από 10 έως 13 ώρες. Κοιμόμαστε στο λεωφορείο. Μια φορά είχαμε καταλύσει και σε ξενοδοχείο»

«Μας έβαλαν στον βόρειο όμιλο για να ευνοηθούν δύο ισχυρές ομάδες από το Βόλο. Η Νίκη μπήκε στον δικό μας όμιλο και ο Ολυμπιακός στον άλλο. Το αποτέλεσμα; Ατέλειωτα ταξίδια. Θα μπορούσαμε να ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο, αλλά τα έξοδα είναι πολλά. Παίρνουμε κάθε φορά το καράβι, πάμε στην Κυλλήνη και από εκεί παίρνουμε το λεωφορείο για να πάμε στον προορισμό μας. Το κάθε ταξίδι διαρκεί από 10 έως 13 ώρες. Μετά τα παιχνίδια δειπνούμε, φεύγουμε για την Κυλλήνη, όπου πρέπει να είμαστε στις 20.00. Κοιμόμαστε στο λεωφορείο. Μια φορά είχαμε καταλύσει και σε ξενοδοχείο» λέει αρχικά ο 40χρονος.

Ο Κολονέλο αναφέρθηκε στο πώς έγινε η επαφή και αποφάσισε να έρθει να εργαστεί στην Ελλάδα: «Μου τηλεφώνησε το καλοκαίρι ο Κάρλος Πίτσι. Μου άρεσε η ιδέα. Πήρα το αυτοκίνητο, πήρα το καράβι για Ανκόνα. Αρχικά μου είχαν πει για τον Βύζαντα Μεγάρων. Περίμενα τέσσερις μέρες δίχως να ξέρω τι γίνεται, ήμουν σε θέση αναμονής (σ.σ. πατήστε ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ) και τελικά κατέληξα προπονητής στη Ζάκυνθο. Έμεινα εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού και από τον κόσμο».

«Εκτός έδρας όμως οι διαιτητές δεν μας προστάτευαν. Οι παίκτες νιώθουν ωραία στην ομάδα. Λένε ότι όταν την παρακολουθούν να παίζει, είναι σαν να βλέπουν αγώνα σε play station. Το γήπεδο γεμίζει με 2.000 κόσμο. Φανταστικές παραλίες, φιλικοί άνθρωποι, παρά την κρίση. Είμαι πολύ καλά. Έχω συμβόλαιο έως τον Ιούνιο. Μου ζήτησαν να ανανεώσω μέχρι το 2016»

Ο Ιταλός περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή: «Δεν υπήρχε καμία οργάνωση. Όλα ήταν ερασιτεχνικά. Στην αρχή όλα ήταν δύσκολα, αλλά υπήρχε ενθουσιασμός και πάθος. Οι παίκτες και το επιτελείο εργάστηκε σκληρά. Καμία ομάδα δεν είχε νικήσει πέντε σερί φορές στην έδρα της. Εκτός έδρας όμως οι διαιτητές δεν μας προστάτευαν. Οι παίκτες νιώθουν ωραία στην ομάδα. Λένε ότι όταν την παρακολουθούν να παίζει, είναι σαν να βλέπουν αγώνα σε play station. Το γήπεδο γεμίζει με 2.000 κόσμο. Φυσικά όποτε κερδίζεις είσαι ήρωας».

Κατέληξε αναφερόμενος στη ζωή στη Ζάκυνθο, αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του: «Φανταστικές παραλίες, φιλικοί άνθρωποι, παρά την κρίση. Είμαι πολύ καλά. Έχω συμβόλαιο έως τον Ιούνιο. Μου ζήτησαν να ανανεώσω μέχρι το 2016. Είχα και δύο προτάσεις από το εξωτερικό».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 01:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep