Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Η «κόντρα» και τα πειράγματα

Ο Αντώνης Πριόνας καλείται να δώσει την πρώτη του επαγγελματική «κόντρα» με τη μεγάλη του… αγάπη, τον Ηρακλή Ψαχνών, το Σάββατο (30/11) στην Ελευσίνα.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ηρακλή Ψαχνών και αποτέλεσε για εκείνον το εφαλτήριο για την μετέπειτα προπονητική του εξέλιξη. Ο νυν τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Πριόνας, ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Ηρακλή Ψαχνών το 1994 σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων και επέστρεψε σε αυτόν το 2009-10. Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ανοίγοντας μία παρένθεση σε Λήλαντα και ΑΕ Χαλκίδας, την οποία ανέβασε στη Δ’ Εθνική, όπου αγωνίσθηκε τη σεζόν 2008-09. Επέστρεψε στα Ψαχνά τη χρονιά 2009-10, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Δ΄στη Γ΄Εθνική. Παρέμεινε και το 2010-11, πανηγυριζόντας ακόμη μία άνοδο, αυτή τη φορά  στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Έφυγε τον Μάρτιο του 2012 για τον Αστέρα Μαγούλας, τον οποίο κράτησε στη Γ' Εθνική και την επόμενη σεζόν τον ανέβασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β΄. Πριν την επιστροφή του το 2009-10, ο 48χρονος προπονητής πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε τοπικό επίπεδο, σε επαγγελματικό, ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί ούτε μία φορά.

Η «παρθενική» κόντρα, λοιπόν, θα παιχτεί στη σαββατιάτικη (30/11) αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, όπου ως «οικοδεσπότης» και προπονητής του Αστέρα Μαγούλας θα υποδεχθεί τη μεγάλη του… αγάπη.

«Το έχω πει ότι είμαι Ηρακλής Ψαχνών! Δεν έχει καμία σχέση όμως αυτό με το παιχνίδι. Ούτε υπάρχουν συναισθηματικά κολλήματα. Ενδιαφέρομαι για τον Ηρακλή, αλλά έρχεται αμέσως μετά την εκάστοτε ομάδα που είμαι προπονητής.

Είμαστε κολλητοί φίλοι και με τη διοίκηση και με τον Κωστή Γκαλούφα. Όλα αυτά όμως θα έχουν ισχύ μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι. Μετά προέχει η ομάδα, την οποία προπονώ. Έχει άλλη χάρη να παίζεις με φίλους. Το ευχαριστιέσαι. Είναι όπως στο τάβλι. Δεν χαίρεσαι όταν κερδίζεις έναν άγνωστο, αλλά έναν φίλο», είπε στο flnews ο Αντώνης Πριόνας, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ αναφέρθηκε και στο αυριανό (30/11) παιχνίδι: «Είναι μία ομάδα φτιαγμένη για τετράδα και πιστεύω ότι θα είναι μέσα σε αυτή. Εμείς είμαστε καλή ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, όπου δεν έχουμε κερδίσει και θέλουμε επειγόντως το τρίποντο. Ελπίζουμε να έρθει πολύς κόσμος της Μαγούλας να μας συμπαρασταθεί».

Στην Ελευσίνα, αναμένονται και οπαδοί του Ηρακλή Ψαχνών, αφού το ματς έχει ιδιαιτερότητες όχι μόνο για τον Αντώνη Πριόνα, αλλά και για τον Ηρακλή Ψαχνών και τους φιλάθλους του, με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Άλλωστε, τα πειράγματα αυτή την εβδομάδα… έδωσαν και πήραν. «Δάσκαλε, θα σας κερδίσουμε» φώναξαν ορισμένοι στον Ψαχνιώτη και Καθηγητή του ΤΕΙ Χαλκίδας, Αντώνη Πριόνα!

Last modified onΠαρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep