Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ογκουνσότο: «Μάλλον…φεύγω»

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο σημείωσε ότι εκτός απροόπτου θα φύγει από την Αναγέννηση Επανομής και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι είχε επαφές με τον Εργοτέλη.

Για τη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους», τις συζητήσεις του καλοκαιριού και την κυριακάτικη (16/12) με τον Εργοτέλη μίλησε στην ΕΡΑ Ηρακλείου και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στα γήπεδα» ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός επιθετικός, μάλιστα, τόνισε ότι πιθανότατα ο αγώνας απέναντι στους Κρητικούς θα είναι ο τελευταίος του με την Αναγέννηση Επανομής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ογκουνσότο:

Για τον Εργοτέλη: «Δεν ξεχνάω ποτέ το πέρασμά μου από τον Εργοτέλη και το Ηράκλειο. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έρθω και τις μέρες των γιορτών που θα έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα».

Για τον αγώνα της Κυριακής:

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μου όπου θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη διότι είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει το ίδιο καλά τόσο στην έδρα του όσο και εκτός. Συνδυάζει ενθουσιασμό, ταλέντο και εμπειρία, βέβαια θέλει ακόμα δουλειά για να πετύχει το στόχο της».

Για το μέλλον του:

«Στο συμβόλαιο μου υπάρχει ο όρος που αναφέρει ότι εάν υπάρξει πρόταση από καλύτερη ομάδα θα μείνω ελεύθερος. Αυτή την στιγμή έχω δυο τρεις προτάσεις από ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και το πιθανότερο είναι ότι θα φύγω ωστόσο δεν μπορώ ακόμα να πω τίποτα περισσότερο».

Αποκάλυψε ακόμα ότι:

«Δύο τρεις μέρες πριν φύγει από την ζωή ο Απόστολος Παπουτσάκης τον είχα επισκεφθεί στο νοσοκομείο όπου μάλιστα είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο της επιστροφής μου στον Εργοτέλη. Δυστυχώς λίγες ημέρες μετά έφυγε από την ζωή…».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι το δυσκολότερο των τελευταίων δέκα ετών με τις ομάδες να μην έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους».

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2012 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep