Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Θρασύβουλος παραμονής»

Ο Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα εξέφρασε μέσω του flnews.gr τη βεβαιότητά του για τη σωτηρία του Θρασύβουλου και αφιέρωσε το πρώτο του γκολ στον Θεό.

Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Football League σημείωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Θρασύβουλου, αλλά δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε. Οι «πράσινοι» έπειτα από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων έφυγαν χωρίς πόντο από τα Γιαννιτσά, αλλά δεν χάνουν την πίστη τους. Μάλιστα, ο Ρικάρντο ντα Κόστα σημείωσε ότι η ομάδα της Φυλής θα μένει σίγουρα στην κατηγορία. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, δεν έκανε προβλέψεις για άνοδο και μίλησε για τον… αδερφό του Κλέιτον!

Ήττηθήκατε στα Γιαννιτσά μετά από εννέα αγωνιστικές. Σας πηγαίνει πίσω αυτό το αποτέλεσμα;

«Σε αυτό το γήπεδο δεν ήταν δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο. Περισσότερο με λίμνη έμοιαζε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον βαθμό. Δεν θεωρώ ότι μας πηγαίνει πίσω. Δείχνουμε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, παλεύουμε όλα τα ματς και στο τέλος οι προσπάθειές μας θα δικαιωθούν».

Το γκολ πού το αφιέρωσες;

«Στον Θεό. Αυτός είναι που μου δίνει δύναμη και εκεί αφιερώνω όλα τα γκολ που έχω σημειώσει».

Θεωρείς ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής;

«Σίγουρα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή και δουλεύουμε σκληρά. Όταν φεύγουμε από το γήπεδο θέλουμε πάντα να έχουμε το κεφάλι ψηλά και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Μετά τη νίκη απέναντι στην Επανομή υποσχέθηκες πριμ! Το έδωσες;

«Κάναμε μία πλάκα με τους συμπαίκτες μου. Αν μπορούσα, φυσικά και θα έδινα»!

Πώς είναι να εργάζεσαι σε μία ομάδα με τόσα οικονομικά προβλήματα;

«Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες από το ξεκίνημα, αλλά ο πρόεδρος τρέχει και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα. Ωστόσο, έχουμε πολύ καλό κλίμα. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν προβλήματα και αυτό μας βοηθά να είμαστε ενωμένοι και να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις».

Επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι από τα φαβορί για την άνοδο…

«Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τα ίδια. Γνωρίζουμε τη δυναμική του, αλλά θα τον κοιτάξουμε στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε ματς».

Έχεις ξεχωρισει κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα;

«Δεν υπάρχει αυτή που θα πούμε ότι θα πάρει, σίγουρα, το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα. Σχεδόν σε κάθε αγωνιστική βρίσκεται και άλλος στην πρώτη θέση».

Με ποιους συμπατριώτες σου από το ελληνικό πρωτάθλημα κάνεις παρέα;

«Με τον Εντουάρντο Μπρίτο του Ατρόμητου που είναι και κουμπάρος μου. Επίσης, με τον Φάμπιο Μασάδο του Πιερικού, τον Ντιόγκο του Ολυμπιακού, τον Σουμπίνιο του Ατρόμητου, τους Ντακόλ και Ντα Σίλβα της Καλλιθέας. Είμαστε όλοι φίλοι και όποτε μπορούμε βρισκόμαστε. Πιο στενή σχέση, βέβαια, έχω με τον Μπρίτο, τον Ουέλινγκτον και τον Φαμπίνιο. Ωστόσο, αδερφός μου στην καρδιά είναι ο Σίλβα Κλέιτον που παίζει τώρα στην Τουρκία».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep