Αναρριχήθηκε 4ος ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης δεν συνάντησε αντίσταση στη Λάρισα και νίκησε εκτός έδρας (0-3) τον Απόλλωνα με πρωταγωνιστή τον Κόνραντ. Στην τέταρτη θέση οι κιτρινόμαυροι, στην ένατη οι Θεσσαλοί.

Την 4η θέση της κανονικής περιόδου εξασφάλισε ο Εργοτέλης, καθώς νίκησε εκτός έδρας (0-3) τον Απόλλωνα Λάρισας για την τελευταία (22η) αγωνιστική και θα συμμετάσχει στα playoffs της κατηγορίας. 

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ηρακλείου ο Κόνραντ, ο οποίος σκόραρει και τα δύο γκολ. Άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, ενώ το διεύρυνε σε 0-2 στο 56ο. Ο Κοκκίνης στο 76ο διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-3.

Η ομάδα της Λάρισας θα συμμετάσχει στα playouts, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση στην κανονική διάρκεια της κατηγορίας. 

TO LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 21', 56' Κόνραντ, 78' Κοκκίνης

AΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Άστρας, Χατζής, Λουκάς, Σκούπρα, Καρρίκι (46′ Καμπέρης), Μπάλλας, Μπάμπης (70′ Λίταινας), Τασιούλης (58′ Ομπράντοβιτς), Ντα Κάμπο (58′ Γιάκος), Σέχου, Γκουντρουμπής (46′ Αθανασιάδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ντουμάνης (75' Κατσούρρι), Μαζουλουξής, Κόλα, Σερβιλάκης, Πέϊος, Τσέλιος (58′ Κούατενγκ), Μπουτσάκης (60′ Αμπντουλαχί), Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75' Κοκκίνης), Κόνραντ (60′ Πατρινός).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)

Βοηθοί: Παγούρας (Βοιωτίας), Δέτση (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep