Στο τέλος τον πόντο τα Χανιά

Τα Χανιά απέσπασαν 1-1 στη Νεάπολη, «χτυπώντας» στο φινάλε του αγώνα με τον Ιωνικό.

Επεισοδιακό το ντέρμπι της Τετάρτης (21/04) στη Νεάπολη μεταξύ του Ιωνικού και των Χανίων. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να σταματούν το σερί νικών στις 8. Οι Κρητικοί «χτύπησαν» στο 88' με τον Τριανταφυλλάκο, έχασαν μία θέση στη βαθμολογία, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές εν όψει της πρεμιέρας των πλέι οφ.

Στο 3' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Φαζού στον Βασιλόγιαννη, με τον Ζαμπαλά να μη δείχνει την άσπρη βούλα, ενώ στο 27' ακολούθησαν νέες για μαρκάρισμα του Κύργια στον Μπραμπίγια. Εν τέλει ο Ιωνικός έκανε το 1-0 στο 48' με προβολή του Κάστρο σε κενή εστία. Η ισοφάριση ήρθε στο 88' με κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Μετά το φινάλε είδε δεύτερη κίτρινη και ο Κάρλος.

Η διαφορά του Ιωνικού από Ξάνθη, Λεβαδειακό μειώθηκε στους 6 πόντους, ενώ τα Χανιά θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ από την 5η θέση.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 48' Κάστρο - 88' Τριανταφυλλάκος
Κόκκινη: 89' Τριανταφυλλάκος, Κάρλος (μετά τη λήξη)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Ομάρ, Μουμίν, Νιάς (56' Γκοτσούλιας), Πλατέλλας (42' λ.τρ. Βλαχομήτρος), Ματσούκας (79' Μουστάκης), Ρόλε, Κάστρο (79' Μάναλης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης (68' Τριανταφυλλάκος), Πλέγας (78' Δημητριάδης), Γκίνο (68' Σουντουρά), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (31' λ. τρ. Αναστασόπουλος), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Στάικος, Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep