Γλυκιά ήττα στην Άρτα

Ο Διαγόρας ηττήθηκε 2-1 από τον Καραϊσκάκη, αλλά μπήκε στα πλέι οφ.

Γλυκιά εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε ο Διαγόρας από τον Καραϊσκάκη Άρτας την Τετάρτη (21/04). Οι Πράσινοι έφτασαν στην ανατροπή, πλησίασαν τη Δόξα Δράμας στους 5 πόντους, ενώ η ομάδα της Ρόδου πέτυχε τον στόχο της που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να είχε δύο γκολ, όμως οι δύο αυτές στιγμές ήταν και οι μόνες αξιοσημείωτες. Στο 27' ο Γεωργίου με κοντινό σουτ έπειτα από ασίστ του Κονέ έβαλε τον Διαγόρα μπροστά στο σκορ, όμως στην επόμενη επίθεση και από λάθος του Ρουγκάλα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ναζίμ.

Την ίδια στιγμή η Ξάνθη έπαιρνε σαφές προβάδισμα κόντρα στην Παναχαϊκή, ο Διαγόρας χαλάρωσε και η ανατροπή δεν άργησε να γίνει. Από εκτέλεση κόρνερ στο 51' ο Θεολόγου με κεφαλιά νίκησε τον Τσέλιο και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Άρτας. Στις καθυστερήσεις ο Τσούτσης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Τσέλιος) και μαζί την ευκαιρία να διευρύνει τη νίκη των Αρτινών. Δοκάρι για τους Ροδίτες είχε ο Μασούρας στο 76'.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 28' Ναζίμ, 51' Θεολόγου - 27' Γεωργίου
Δοκάρι: 76' Μασούρας
Χαμένο πέναλτι: 90'+2' Τσούτσης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Φετεινίδης, Τάμπας (77' Νταλακούρας), Κλιγγόπουλος, Τάμπας, Λόβριτς, Ρουμπάνγκουκα (84' Γαλεάδης), Ναζίμ, Ρούνεϊ (90' Φαν Ίπερεν), Δούμτσιος (90' Τσούτσης), Λουίς Φελίπε (77' Κορέλας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (46' Μανωλάκης), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Μασούρας, Ντοριβάλ, Λινάρδος (60' Κάκκο), Γεωργίου (72' Τσιαντούλας), Σμυρλής (65' Αλάεθ), Κονέ (60' Μπαστακός).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μηνούδης, Βρούζος (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep