Έκλεισε τις πληγές με τεσσάρα

Ο Λεβαδειακός πέρασε άνετα από τη Δράμα επικρατώντας (0-4) της Δόξας και ξεκινά τα playoffs από την τρίτη θέση, στην ισοβαθμία με την Ξάνθη.

Η εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό άφησε πληγές στον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας τις έκλεισε τρόπω τινά στη Δράμα για το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League 2. Συνέτριψε εύκολα εκτός έδρας (0-4) την τοπική Δόξα και ξεκινά τα playoffs από την τρίτη θέση, στην ισοβαθμία με την Ξάνθη.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό με τον Γιώργο Μαρίνο. Στο 44' ο Θεοχάρης ανατράπηκε στην περιοχή, εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι στο 45' κι έκανε το 2-0. Ο Κωστή με απίθανη πιρουέτα άδειασε τον αντίπαλό του και έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ (0-4) διαμόρφωσε ο Λούκας Πολέτο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής στο 69ο λεπτό.

Οι Μαυραετοί τερμάτισαν στη 10η θέση και θα διεκδικήσουν την παραμονή στα playouts.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 5' Μαρίνος, 45' πεν. Θεοχάρης, 58' Κωστή, 69' Πολέτο

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος (62' Θεοδοσιάδης), Κουκόλης (72′ Παπαϊωάννου), Άντερσον, Χάμοντ, Φύτοπουλος, Πετρίδης (46′ Μπελεβώνης), Πινδώνης (62′ Μαυριάς), Παρασκευάς, Κουτσιανικούλης, Μπολάκης, Κόντος (62′ Σαμπανίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Θεοχάρης, Καραχάλιος, Νίκας (61′ Κονέ), Μεχία, Πολέτο (72′ Μπιανκόνι), Μαρίνος (72′ Μυτίδης), Κωστή (78' Τσάπρας).

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep