Ισοπαλία... αλλαγών

ΟΦ Ιεράπετρας και Απόλλων Λάρισας έμειναν στο 0-0. Προς αποχώρηση ο Μάγγος.

Κολλημένος στις ισοπαλίες ο ΟΦ Ιεράπετρας. Οι Κρητικοί παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, όμως την Τετάρτη (27/01) δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Απόλλωνα Λάρισας. Έχασαν, μάλιστα, πέναλτι και την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο.

Καθηλωμένος χαμηλά ο Απόλλων Λάρισας, εκτός απροόπτου θα μπει σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή. Ο Γιάννης Μάγγος, άλλωστε, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη νίκη και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Θέαμα δεν υπήρξε και μόνες καλές στιγμές ήταν δύο. Στο 6' ο Τζοβάρας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με προβολή και στο 20' ο ίδιος σκόραρε από αντικανονική θέση. Οι γηπεδούχοι στο 8' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Αστράς στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα έπεσε πάνω στον Γκίνη.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ στο 65'. Ο Μπούσης έκανε χέρι εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, όμως ο εκτελεστής των γηπεδούχων, Γκίνη νικήθηκε από τον Αστρά. Ο τελευταίος στο ντεμπούτο του φρόντισε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 65' Γκίνη

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης (75' Πριόνας), Αρναούτογλου, Καπίας, Φουάσης (55' Μπαράτα), Σμίλτος, Βογιατζής, Λεμονής, Κούστα (66' Ντάλα Κόστα), Γκίνη, Ζήσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Μόρας, Μπούσης, Σκούπρα, Καρρίκι, Νύκταρης (60' Μπάλλας), Τασιούλης (60' Μπαλογιάννης), Χατζής, Λίταινας (70' Μπαστιάνος), Τζοβάρας (81' Γκουντρουμπής), Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιανουάριος 2021 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep