1-1 στο 94' ο Ιωνικός!

Με γκολ του Κάστρο στις καθυστερήσεις, ο Ιωνικός πήρε 1-1 από τον Διαγόρα στη Ρόδο, για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Διαγόρας κρατούσε για 94 λεπτά τη νίκη στα χέρια του, αλλά ο Κάστρο σκόραρε στις καθυστερήσεις, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιωνικός - με σύμμαχο και τον δυνατό αέρα - έφτανε εύκολα στην περιοχή του Διαγόρα, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο 11ο λεπτό, με τον Τσέλιο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ επικίνδυνο σουτ του Κάστρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και στο 41' ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σανδραβέλης σέντραρε από δεξιά και με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση, ο Λινάρδος έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός μπήκε δυνατά ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά στο 58' ο Τσέλιος έδιωξε σωτήρια μπαλιά του Πλατέλλα, πριν ο Κάστρο απειλήσει με το 1-1.

Στο 77ο λεπτό και βλέποντας να μην έρχεται το γκολ, ο Δημήτρης ΣΠανός τα έπαιξε όλα για όλα, βάζοντας στο παιχνίδι τους Μάναλη και Κόρμπο. Από την άλλη, ο Διαγόρας όσο περνούσε η ώρα οπισθοχωρούσε για να κρατήσει το 1-0.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Διαγόρας θα βάλει στο τσεπάκι του δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, από στημένη φάση (φάουλ) και κεφαλιά του Κάστρο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Νικαιώτες "έκλεψαν" τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα.

Ακολούθησε ένταση με χειρονομίες από τον πάγκο του Ιωνικού προς την εξέδρα των γηπεδούχων, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη αντικειμένων.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 41' Λινάρδος - 94' Κάστρο
Κίτρινες: Λινάρδος - Ομάρ, Κύργιας, Σινγκ, Ρόλε

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Αραβίδης (Αθήνας), Φίλος (Βοιωτίας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (85' Δημήτρουλας), Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ (68' Αυγενικού), Μασούρας, Αλάεθ, Μπαστακός (85' Σμυρλής), Λινάρδος (60' Αθανασίου), Γεωργίου (60' Μανωλάκης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (83' Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Φουρλάνος, Ομάρ (46' Σινγκ), Τιεντσέ (77' Κόρμπος), Γκοτσούλιας (77' Μάναλης), Ρόλε, Πλατέλλας, Μπρίτο (46' Ματσούκας), Κάστρο.

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιανουάριος 2021 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep