Άλωσε τα Χανιά με Μανουσάκη

Σπουδαίο «διπλό» του Εργοτέλη στα Χανιά, 0-1 με γκολ του Μανουσάκη.

Την πρώτη του νίκη στη Super League 2 κατέκτησε ο Εργοτέλης, ο οποίος για την 4η αγωνιστική επικράτησε 0-1 των Χανίων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Είχε ελάχιστες ευκαιρίες και επί της ουσίας η μοναδική άξια αναφοράς ευκαιρία ήταν το σουτ το Κουατένγκ στο 6', που έβγαλε ο Κουτζαβασίλης στη δεξιά του γωνία. Από εκεί και πέρα, οι Χανιώτες αδυνατούσαν να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν καλοή κυκλοφορία και γενικά αποτέλεσαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά απείλησαν δύο φορές, με κυριότερη την ευκαιρία του Βρεττού στο 49', όταν το σουτ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο Εργοτέλης απάντησε με την ευκαιρία του Κωστανάσιου στο 51' και τελικά σκόραρε στο 56' με σουτ του Μανουσάκη, ενώ είχε προηγηθεί κόρνερ του Ποζατζίδη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά από εκείνο το σημείο και μετά. Στο 66' ο Σωτηράκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια από κεφαλιά του Μασένα ο Γρομητσάρης πλάσαρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι επεδίωκαν να καθαρίσουν το ματς στην κόντρα επίθεση, αφού η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έφευγε δυναμικά μπροστά για την ισοφάριση.

Ακολούθησαν διαδοχικές αλλαγές και εντάσεις, με αποτέλεσμα να σπάει ο ρυθμός του αγώνα. Ο Εργοτέλης κράτησε το 0-1 μέχρι τέλους και απέσπασε το «διπλό».

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 56' Μανουσάκης

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46' λ. τρ. Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Παναγιωτούδης (79' Γιάκος), Κάρλος, Μασένα (80' Σουντουρά), Μπραμπίγια (66' Τριανταφυλλάκος), Βρεττός (67' Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρρι, Ποζατζίδης (85' Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (86' Μπουρσέλης), Μπουτσάκης, Κόνραντ (67' Κοκκίνης), Κουατένγκ (34' λ. Κωστανάσιος), Μανουσάκης.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας) Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Βεργέτης (Αργολίδας)

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιανουάριος 2021 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep