Σταμάτησε στα τέσσερα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε εύκολα (4-0) του Αιγινιακού και πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο.

Αναρρίχησης συνέχεια για τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν με τονωμένο ηθικό τον Αιγινιακό και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους. Επικράτησαν άνετα 4-0, έδωσαν αξία στο τρίποντο - χρυσάφι που πανηγύρισαν στην Κέρκυρα και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει κι άλλα τέρματα απέναντι στην ομάδα της βόρειας Πιερίας που... πελαγοδρομούσε.

Με... φόρα από τη νίκη του σε βάρος της Κέρκυρας παρατάχθηκε ο Καραϊσκάκης Άρτας και μόλις στο 2' ο Ψιάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Λάσκαρη - Στάνιτς και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η αμυντική λειτουργία του Αιγινιακού ήταν η αχίλλειος πτέρνα του, τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και στο 22' από βαθιά μπαλιά του Μασούρα ο Κάκκο βγήκε τετ α τετ με τον Καραγκιόζη και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 2-0.

Οι δύο αλλαγές του Μιρσάντ Γιονούζ στο ημίχρονο δεν στάθηκαν ικανές να αλλάξουν την εικόνα του Αιγινιακού και στο 53' ήρθε το 3-0. Ήταν η παράλληλη μπαλιά του Κάκκο και η προβολή του Άλεξιτς που έδωσε στους γηπεδούχους αέρα τριών τερμάτων. Επτά λεπτά αργότερα ο Κάκκο πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έπειτα από ασίστ του Παπανίκου και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 2' Ψιάνος, 22',60' Κάκκο, 53' Άλεξιτς

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου (32' Καψάλης), Καπίας, Χρούσιελ, Παντίδος, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο (66' Παπαδόπουλος), Άλεξιτς (75' Γυφτοκώστας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Ορφανίδης (46' Ζήσης), Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης (63' Ζαννάκης), Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος (46' Δούμτσιος), Πέριτς, Πιαστόπουλος.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep