«Τριάρα» Κέρκυρας στη Δόξα

Η Κέρκυρα νίκησε 3-0 τη Δόξα Δράμας με δύο γκολ του Τουράμ και ένα του Αποστολίδη.

[googlead][/googlead]

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να «αυτοκτόνησε» με τον Καραϊσκάκη (ήττα 0-1), αλλά στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή και επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League. Και τα δύο γκολ για την ομάδα του νησιού των Φαιάκων σημείωσε ο Ροζέριο Τουράμ!

Η Δόξα, που προερχόταν και αυτή από ήττα (2-3 από τον Ηρόδοτο), μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που έκανε. Στο 27ο λεπτό ο Τουράμ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο Βραζιλιάνος τελικά έκανε το 1-0 στο 32' με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά. Τρία λεπτά μετά αποβλήθηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Δημήτρης Σπανός, καθώς ήταν έξαλλος που δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του, σε μαρκάρισμα του Ριζογιάννη στον Σιατραβάνη.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, πάλι με τον Τουράμ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μένκα. Η Δόξα βρέθηκε σε μέτρια μέρα και ειδικά το κέντρο άμυνας. Στο 78' ο Αποστολίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος των μετόπισθεν και με το γόνατο έγραψε το τελικό 3-0!

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 32' & 62' Τουράμ, 78' Αποστολίδης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Κούρος, Μότα (69' Ν. Κρητικός), Λινάρδος, Σιατραβάνης (75' Αποστολίδης), Βίλα, Ζορμπάς, Τουράμ (87' Βέρτζος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Μακρής, Πατράλης (80' Νατσιόπουλος), Ρεβυθόπουλος (59' Κρουθ), Καψάλης, Ριζογιάννης, Ανδρέου (66' Κρητικός), Μπαϊκαρά, Πέρεθ, Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς).
Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Δέλλιος (Πέλλας).

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 02:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep