Πρώτη νίκη για Σπάρτη

Η Σπάρτη ήταν πιο αποτελεσματική και επικράτησε 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα. Κατήφορος δίχως τέλος για τους Θεσσαλούς.

Το πρώτο της φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σπάρτη, καθώς επικράτησε 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τους Λάκωνες να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους και να σκοράρουν με τους Φραγκούλη, Βλαχομήτρο. Ο ΑΟΤ προσπάθησε να απειλήσει μετά το πρώτο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Με εμφανίσεις όπως αυτή πρέπει να αναθεωρήσει και να ξεχάσει τα περί ανόδου. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ αποφάσισε να κατέβει στον αγώνα με υπηρεσιακό προπονητή...

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν… κακό, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται επιφυλακτικά και να μην γίνονται απειλητικές. Τα Τρίκαλα με τους Γιουκαρή και Γκόλια προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα, αλλά ο Σταματόπουλος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός βελτιώθηκε, με τη Σπάρτη να ανεβάζει στροφές. Στο 61’ ο Φραγκούλης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, μετά από σέντρα του Στογιάκοβιτς. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τον ΑΟΤ, που βρήκε μπροστά και προσπάθησε να απαντήσει. Ο Συμελίδης ανέλαβε πρωτοβουλίες, ωστόσο ο Σταματόπουλος ήταν παρών κάθε που χρειάστηκε και επενέβη σωστά. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, η Σπάρτη απείλησε στο φινάλε με αντεπιθέσεις. Στο 90’ ο Ταΐρης νίκησε τον Στογιάνοβιτς, αλλά στο 90+2’ ο Σέρβος έδωσε ασίστ στον Βλαχομήτρο, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0

ΓΚΟΛ: 61' Φραγκούλης, 90+2’ Βλαχομήτρος

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Καλούσης (81’ Αρώνης), Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (84' Παυλής), Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (59' Βλαχομήτρος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιάννης Παπαϊωάννου): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος (74’ Ρούνεϊ), Γιουκαρής (58' Καπός), Συμελίδης, Μακρίδης, Σταματάκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιουματζίδης (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δ. Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep