Χ...άνουν σωτήριο έδαφος

Στο 0-0 έμειναν Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο 0-0 έμειναν Παναιγιάλειος και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το 0-0 ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους για παραμονή.

[googlead][/googlead]

Με έναν βαθμό από το γήπεδο του Αιγίου έφυγαν ο Παναιγιάλειος και η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το θέαμα έπεσε κατακόρυφα.

Το 0-0 φαίνεται να μην βολεύει κανέναν από τους δύο αντιπάλους, αφού οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έφυγαν σαφώς απογοητευμένοι από το γήπεδο. Σαφώς πιο καταδικαστικό, βέβαια, είναι το αποτέλεσμα για τον Παναιγιάλειο που ήθελε να κάνει άλμα παραμονής στα δύο διαδοχικά παιχνίδια που είχε στην έδρα του, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας και την ερχόμενη αγωνιστική με τον Αιγινιακό.

Πλέον τώρα υπάρχει μπροστά μόνο η νίκη κόντρα στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, αφού ο βαθμός με την Αναγέννηση την κράτησε αρκετά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μοιραίος για τους γηπεδούχους μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σταματής που βρέθηκε σε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο σε θέση για να σκοράρει, χωρίς να καταφέρει να τελειώσει καμία από τις ευκαιρίες. Από την άλλη, η ομάδα της Καρδίτσας είχε δοκάρι στο 13ο λεπτό με τον Μπιτέλη και αρκετά επικίνδυνα σουτ έξω από την περιοχή που δεν κατέληξαν σε γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-0
ΔΟΚΑΡΙ: 13' Μπιτέλης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβρηιλίδης, Γκούμας, Τζουνουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειρακης (60' Κόκκορης), Αγιούποφ, Σταματής (63' Καναβέτας - 80' Πολιανίδης)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Σουντουρά, Σταματάκης (87' Καραγιάννης), Μπιτέλης, Κονέ, Τζέκος (74' Ντάγκρας), Πλαβούκος (88' Χαντζάρας)

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 02:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep