«Μπλόκο» στο Ελ Πάσο

Ο Άρης έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Καλλιθέα και «φωνάζει» δίκαια για κανονικό γκολ του Διαμαντόπουλου στο 75’ που ακυρώθηκε. «Ήρωας» για τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακας, Χρήστος Θεοδωράκης. 

[googlead][/googlead]

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Άρης δεν καταφέρνει να κερδίσει στο «Ελ Πάσο», μένοντας αυτή την φορά στη «λευκή» ισοπαλία με την Καλλιθέα. Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό, Χρήστο Θεοδωράκη, ενώ έχουν κάθε λόγο να «φωνάζουν» για την ακύρωση γκολ του Διαμαντόπουλου στο 75’. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι έπαιξαν για τον βαθμό της ισοπαλίας και πέτυχαν τον στόχο τους.

Ο Άρης ήταν το φαβορί του αγώνα και έτσι… συμπεριφέρθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον πλήρη έλεγχο σε όλο το ματς. Ο Άγγελος Χαντί, που μπήκε την τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Ιντζόγλου στην προθέρμανση, ήταν ο «κινητήριος μοχλός» για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν ουσιαστική.

Στο 8’ ο Διαμαντόπουλος νικήθηκε από τον Θεοδωράκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα και ο Χαντί είδε τον πορτιέρο της Καλλιθέας να απομακρύνει τη μπάλα στο σουτ που επιχίρησε. Η κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 35’ με κεφαλιά του Πλατέλλα στο δοκάρι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι, ήταν προσηλωμένοι στο αμυντικό τους πλάνο το οποίο λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μπούρμπο στη θέση του Βαλεριάνου και, φυσικά, ένας ακραίος αμυντικός δύσκολα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν να έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα.

Βέβαια και πάλι βρήκαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν με σημαντικότερη αυτή του Ντούνη στο 64’ όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωράκη. Όσο περνούσε η ώρα ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ των γηπεδούχων, με το άγχος να είναι φανερό στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Στο 75' οι φιλοξενούμενοι είδαν τον διαιτητή, Μπλούνα να ακυρώνει κακώς γκολ του Διαμαντόπουλου. Όπως φάνηκε από την επανάληψη της φάσης ο σκόρερ καλυπτόταν από τον Ντιακιτέ. Από κει και πέρα δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω των αποβολών του Μάκο και του Μπούρμπου.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κόκκινη: 90+4’ Μάκο - 86’ Μπούρμπος
Δοκάρι: 35' Πλατέλλας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (68’ Μίγγος), Γκέτσι (85’ Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (54’ Τσατσόπουλος).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46’ Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Ντούνης (66’ Μιλούνοβιτς), Χαντί (75’ Μπαστακός), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας), Παγούρας (Βοιωτίας)

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 02:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep