Μία κρύο, μία ζέστη

Η Δόξα Δράμας υποχρέωσε τον ΑΟ Τρίκαλα στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Ένα πέναλτι έκρινε το ματς στα Τρίκαλα μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Δόξας Δράμας. Οι «Μαυραετοί» υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα τους (1-0) χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γουνδουλάκη και αναρριχήθηκαν στην 4η θέση. Όσο για τον ΑΟΤ; Υποχώρησε στην 9η!

Ο ΑΟ Τρίκαλα πέταξε έτσι στα σκουπίδια τον πόντο που πήρε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ η ομάδα της Δράμας έβγαλε αντίδραση μετά το 3-3 που παραχώρησε στον Αιγινιακό στο γήπεδό της.

Εκτός διεκδίκησης της ανόδου έχουν μείνει ΑΟ Τρίκαλα και Δόξα Δράμας και θα περίμενε κανείς πως θα έπαιζαν απελευθερωμένοι στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων. Το πρώτο 45λεπτο, όμως είχε λίγες καλές στιγμές και βρήκε τους «Μαυραετούς» να μπαίνουν σε θέση οδηγού με πέναλτι του Γουνδουλάκη στο 21'. Ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Σιώπης από τον Τσίπρα.

Οι Θεσσαλοί μετά το γκολ επεδίωξαν να πιέσουν, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν δημιούργησαν. Στο 28' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και για χέρι του Γκότοβου, αλλά ο Αγγελάκης (Μακεδονίας) δεν είδε παράβαση. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να έχει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε τη φλύαρη υπεροχή, όμως στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Βούρας ήταν παρών και κράτησε το μηδέν παθητικό.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1

Σκόρερ: 21' (πέν.) Γουνδουλάκης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Πίντο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63' Ν' Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης (68' Μιλοσάβλιεβ), Τσίπρας (53' Σαχινίδης), Ζγκούρη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (68' Τζόκιτς), Βιτλής (74' Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (84' Ντιμιτρόφσκι).

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep