Με άγχος ο Απόλλων Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου έκοψε τη... φόρα του Πανσερραϊκού (2-1), που είδε τον Κρητικό να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του.

[googlead][/googlead]

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο αναρρίχησης για τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς, έστω και αν αγχώθηκε, εν τέλει έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού με 2-1 εντός έδρας και βρέθηκε στην 8η θέση της βαθμολογιας.

Η ομάδα των Σερρών το πάλεψε, όμως απουντονίστηκε όταν ο Κρητικός αντέδρασε πολύ άσχημα στην αλλαγή του, πετώντας τη φανέλα. Έτσι, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την επικράτηση σε βάρος του Παναιγιαλείου.

Ο Απόλλων Πόντου μετά την άνετη νίκη (4-0) σε βάρος της Σπάρτης ήθελε να «χτίσει» σερί νικών και να φτάσει για πρώτη φορά σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο εντός αγωνιστικού χώρου. Από πλευράς αποτελεσματικότητας οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πήραν άριστα, αφού στο 12' ο Ηλιάδης άνοιξε το σκορ με σουτ και στο 24' ο Χασομέρης μετά από ασίστ του Μπρίτο έκανε το 2-0.

Στο 30', όμως οι φιλοξενούμενοι από τραγικό λάθος του Σαμαρά μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Ο Κάκκο έκλεψε, έβγαλε τη σέντρα και ο Γκούρτσας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Κρητικό και να βάλει τον Αναστασόπουλο.

Η επιλογή αυτή του Χαραλαμπίδη έκανε έξαλλο τον Κρητικό, ο οποίος δεν δεχόταν να βγει, άρχισε να φωνάζει και, μάλιστα, πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, πετώντας τη φανέλα του! Ένα συμβάν που φανερώνει εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα των Σερρών, η οποία, πάντως, στο 35' έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Λόπεθ, όμως είπε «όχι» σε προσπάθειες των Παπουτσογιαννόπουλου, Γκούρτσα.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με άστοχο σουτ του Γεωργιάδη (47') και δοκάρι του Σαμαρά (51'). Ο ρυθμός ακολούθως έπεσε και τα «λιοντάρια», όπως αποδείχτηκε, «ξύπνησαν» αργά, αφού στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λόπεθ απέκρουσε τη μπάλα σε κεφαλιά του Κάκκο.

Με τη δεύτερη διαδοχική του νίκη ο Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ η ομάδα των Σερρών βρίσκεται 6 πόντους κάτω από τη ζώνη...

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1

Σκόρερ: 12' Ηλιάδης, 24' Χασομέρης - 30' Γκούρτσας
Δοκάρι: 51' Σαμαράς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70' Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (90'+3' Λιόνης), Ηλιάδης (84' Βλαχομήτρος), Μπρίτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ποζατζίδης, Ναζίμ (62' Ενομό), Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός (32' Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (71' Δούμτσιος), Γκούρτσας.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 02:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep