Λαμία ανόδου στο Μενίδι

Μεγάλο βήμα έκανε η Λαμία που επικράτησε 3-0 του Αχαρναϊκού και εκμεταλλεύθηκε τη γκέλα του Άρη, αυξάνοντας τη διαφορά στους 8 πόντους.

Ούτε στο Μενίδι βρήκε αντίσταση η Λαμία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέρασε ένα άνετο απόγευμα απέναντι στον Αχαρναϊκό, τον οποίο νίκησε με 3-0 με χατ τρικ του Αλέξανδρου Καραγιάννη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέτυχε τρία ωραία τέρματα, έφτασε τα οχτώ στο πρωτάθλημα και χάρισε στους κυανόλευκους τρεις πολύτιμους βαθμούς πριν τα τέσσερα ντέρμπι που ακολουθούν και θα κρίνουν την άνοδο στη Super League.

Η χαρά για τους «κυανόλευκους», βέβαια, ήταν διπλή, καθώς δέχτηκαν και δώρο από τις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός φρέναρε τον Άρη και η διαφορά της Λαμίας από την 3η θέση αυξήθηκε στους οκτώ βαθμούς, απόσταση που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για την άνοδο.

Σε γενικές γραμμές, η Λαμία δεν βρήκε αντίσταση και από τη στιγμή που πέτυχε το πρώτο της γκολ, το άγχος έφυγε και η νίκη ήρθε. Εν αντιθέσει με τους Μενιδιάτες που δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, γνώρισαν ακόμα μία ήττα στο σπίτι τους και δεν έχουν ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος η φιλοξενούμενη είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φτάσει με αξιόλογους τρόπους στην αντίπαλη εστία. Ο κινητικός Καραγιάννης ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση και πέτυχε το γκολ για την ομάδα του. Στο 42’, συνδυάστηκε εντυπωσιακά με τον Βάντερσον έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπαιξαν το ένα-δύο και ο Ελληνας μεσοεπιθετικός σε τετ-α-τετ με τον Ψύχο πλάσαρε ψύχραιμα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον ίδιο σκόρερ. Από αριστερά, ο Πεταυράκης μπήκε μέσα στην περιοχή, έσπασε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, εκεί έδιωξαν οι αμυντικοί, με τον Καραγιάννη να ευνοείται και με ξερό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 84’ πέτυχε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ψύχραιμο πλασέ απέναντι στον Ψύχο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  • ΣΚΟΡΕΡ: 42’, 56’, 84’ Καραγιάννης
  • ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Κυριαζόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Παπατόλιος (68’ Μεζίνι), Σταμούλης, Αναστασίου, Μεγαλοοικονόμου (48’ Λύρας), Σιάννης (56’ Ντάγκρας), Πλαβούκος, Ζαχαρός.
  • ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Βασιλόγιαννης, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Ρότσα, Βαλιός, Αυγενικού (46’ Ομο), Βάντερσον (75’ Μπουλούλης), Καραγιάννης, Ματσούκας (59’ Ντουρμισάι).
  • Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
  • Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep