«Αυτοκτονία» στις Σέρρες

Ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει του Πανσερραϊκού και η διαφορά από τη Λαμία ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς.

Κι άλλο πίσω στη διεκδίκηση της ανόδου έμεινε ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και έχασε έδαφος από τη 2η θέση. Η διαφορά του πλέον πήγε στους οκτώ βαθμούς, μετά τν επικράτηση της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, και ενώ απομένουν πέντε παιχνίδια για το πέσιμο της... καρό σημαίας.

Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Πανσερραϊκό από το ξεκίνημα του αγώνα. Στο πρώτο μέρος έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και πιο κοντά σε ένα τέρμα έφτασε στο 12', όταν το εξαιρετικό σουτ του Πίτου Γκαρσία χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Είχε όμως και άλλες άξιες αναφοράς ευκαιρίες, όπως το τετ α τετ του Παυλίδη στο 2', αυτή του 15' όταν ο Στέβιτς έδιωξε προτού εκτελέσει ο Παυλίδης, αλλά και το σουτ του Ρόβα (17'). Από την άλλη μεριά οι Σερραίοι απείλησαν στο 6ο λεπτό με το σουτ του Πόζογλου που πέρασε ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα στο 45λεπτο οι κίτρινοι δυσκολεύονταν να πατήσουν αντίπαλη περιοχή, παρότι είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Νίκος Κωστένογλου πέρασε στο ματς και δεύτερο επιθετικό, τον Καπνίδη, και έβγαλε τον μέσο Παυλίδη. Πρώτη καλή στιγμή σε αυτό το δεύτερο 45λεπτο ήταν το σουτ του Τάτου έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Πίτου στο 59', αλλά και η εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 63'. Η μεγάλη όμως ευκαιρία χάθηκε για τον Πανσερραϊκό στο 70'. Ο Φούσου από θέση βολής, αφύλαχτος, ύστερα από σέντρα του Τσιμίκα, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Από τη φάση αυτή και μετά οι Σερραίοι πήραν μέτρα, πατούσαν πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι Θεσσαλονικείς ήταν στρεσαρισμένοι και αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα για να απειλήσουν την εστία του Ρίστιτς.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο στο 78' όσο και στο 79' με σουτ του Τσιμίκα, για να απαντήσει ο Άρης στο 83', με το πλασέ του Μιλούνοβιτς που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης έχασε την τελευταία σπουδαία ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν στόπαρε τη μπάλα, σούταρε προ του Ρίστιτς, αλλά η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως νικητή.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Ρούτσης (85' Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Πόζογλου (53' Σιάκκας), Γκούρτσας (76' Κανούλας).

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Πίτου, Ρόβας, Τάτος, Παυλίδης (46' Καπνίδης), Ντούνης (65' Μιλούνοβιτς), Ιλιτς (83' Ντόγος)

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Τσέτσιλας (Γρεβενών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 03:25

1 comment

  • ΜΑΝΤΖΑΦΛΑΡΙΣΚΟΣ Λέανδρος
    ΜΑΝΤΖΑΦΛΑΡΙΣΚΟΣ Λέανδρος Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 19:25 Comment Link

    AΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ; ΜΗΠΩΣ Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ; ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 120% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep