«Τρίποντο» από τον πάγκο

Ένα λεπτό μετά την είσοδό του ο Σωτήρης Τσιλούλης χάρισε τη νίκη στην ΑΣΑ κόντρα στην Καλλιθέα (1-0), που νιώθει τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει.

Σε ένα παιχνίδι, όπου και οι δύο αντίπαλοι «καίγονταν» για βαθμούς, η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε την Κυριακή (30/04) τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και επέστρεψε στα «τρίποντα».

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση ήταν ο Τσιλούλης, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Κρητικού και ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς βρήκε δίχτυα για τους «κιτρινόμαυρους», που επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και πήγαν στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Να σημειωθεί ότι η ΑΣΑ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κισκαμπάνη με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Κρεββατά. Από την άλλη, αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα για την αθηναϊκή ομάδα εντός αγωνιστικών χώρων. Η διαφορά της, μάλιστα, από τη ζώνη σωτηρίας αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς και η θηλιά του πιθανού υποβιβασμού σφίγγει...

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Σταματόπουλο να έχει ένα σουτ στο 15’, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιλούλης. Ο 22χρονος επιθετικός πήρε τη θέση του τραυματία Κρητικού στο 20’ και ένα λεπτό μετά την είσοδό του έκανε το 1-0 έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ. Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου πίεσαν στη συνέχεια για ένα δεύτερο γκολ προκειμένου να «σφραγίσουν» μία πολύτιμη για την παραμονή της ομάδας νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν να κάνουν το 2-0 αν και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Καραγιάννη (37’) και Μπλέντι (40’).

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με την Αναγέννηση να μένει στο 56’ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κισκαμπάνη, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, που είχαν τον χρόνο για να παλέψουν για κάτι θετικό. Ένα σουτ του Κρεββατά στο 51’ και ένα σουτ του Γουόρντεν στο 84’ είχε να επιδείξει η Καλλιθέα στα εναπομείναντα λεπτά, με τον Πρίφτη όμως να μην ανησυχεί και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 21’ Τσιλούλης

Κόκκινη: 56’ Κισκαμπάνης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (59’ Μάιγκα), Μπλέντι, Καραγιάννης, Τζέκος (90’ Ντιατά), Μπιτέλης, Κρητικός (20’ λ.τ. Τσιλούλης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Λεβέντης (80’ Κουρουκίδης), Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Γκίνη, Μάκο (46’ Σταματάκος), Μασέδο (76’ Γουόρντεν), Τσίπρας, Κρεββατάς.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Χαρίσης (Γρεβενών).

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep