Καρέ… ανόδου ο Απόλλων

Περίπατο έκανε ο Απόλλων Σμύρνης στη Μυτιλήνη, επικρατώντας 4-1 της Καλλονής

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Απόλλων Σμύρνης στο δημοτικό γήπεδο Μυτιλήνης, διαλύοντας με 4-1 την Καλλονή και δείχνοντας τις προθέσεις του για άνοδο στη Super League. Ο Πετρόπουλος στο 12’ άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα για τέταρτο σερί ματς, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Αλμπάνη (31’, 55’) κι ένα του Σιατραβάνη (52’). Ο Περογαμβράκης είχε δοκάρι στο 62’, ενώ η Καλλονή το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 86’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου.

Μετά από δέκα αγωνιστικές στη Football League, ο Απόλλων παραμένει πρώτος και αήττητος, ενώ η Καλλονή δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα στη Μυτιλήνη ανέλαβε ο Απόλλων Σμύρνης, περιορίζοντας την Καλλονή στα αμυντικά της καθήκοντα. Στην πρώτη καλή ευκαιρία της η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 12’, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Αντώνη Πετρόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 31’ ο Αλμπάνης πέτυχε το 0-2. Ο Φράγκος στο 39’ έχασε μια καλή ευκαιρία για την Καλλονή, αλλά ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έριξε ρυθμό και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 52’ ο Σιατραβάνης και στο 55’ ο Αλμπάνης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 62’ ο Περογαμβράκης είχε δοκάρι. Στη συνέχεια ο Απόλλων κατέβασε στροφές, με την Καλλονή να προσπαθεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Στο 86’ ο Φράγκος κέρδισε το πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα, μειώνοντας σε 1-4 για τους γηπεδούχους.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-4

ΣΚΟΡΕΡ: 86’ πέν. Φράγκος - 12’ Πετρόπουλος, 31’, 55’ Αλμπάνης, 52’ Σιατραβάνης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Καραγεώργης (60’ Λαμπράκης), Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Γιώργου, Γιουκαρής (70’ Παραΐμπα), Λίταινας, Σοφιάνης (60’ Αγριμάκης), Φράγκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσσος (83’ Ρομάνο), Κρητικός, Τζάνης (40’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος (57’ Περογαμβράκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κακριδής (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πυργάκης (Κορινθίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 01:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep