«Έμφραγμα» στο 95'!

Ο Κισσαμικός ισοφάρισε στο 95' τον Πανελευσινιακό και απέσπασε ισοπαλία (1-1)!

Μια... ανάσα από την πρώτη της νίκη στη Football League ήταν η Ελευσίνα. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής κρατούσε μέχρι το 94' το «διπλό» στα Χανιά επί του Κισσαμικού, αλλά στο 95' ο Μαρτίνεθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο τείχος. Η ομάδα του Καστελλίου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε για το τέρμα της ισοφάρισης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Τα πράγματα έγιναν... σκούρα στο 81', όταν ο Μίλιτς αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μουρτζάκη, αλλά ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, αποβλήθηκε μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, με αποτέλεσμα να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία. Οι Κρητικοί, που είχαν παράπονα από τη διαιτησία, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στην εκπνοή, με συρτό σουτ από τον Μαρτίνεθ, που νωρίτερα είχε αρκετές τελικές.

Αν κατάφερνε να νικήσει ο Πανελευσινιακός, θα ήταν το πρώτο τρίποντο μετά τον Μάιο του 2016! Υπενθυμίζεται ότι τον Κισσαμικό, που προερχόταν από τη μεσοβδόμαδη ήττα (3-0) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, δεν καθοδήγησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, του οποίου η μητέρα «έφυγε» από τη ζωή.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 90'+5' Μαρτίνεθ - 17' Σταματάκης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 81' Μίλιτς - 82' Αρνατούτογλου

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης (67' λ. τρ. Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (72' Ποκόνγκ), Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος (55' Μάντζης), Μίλιτς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Κασνέτση, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (75' Αγγελούδης), Ακούζιε (46' Αρναούτογλου), Πρίντεμπς, Νίασον (59' Κορομηλάς).

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 01:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep