Πετούσε... φωτιές!

Ο Παναιγιάλειος μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο (3-0) τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Σε αλώβητο κάστρο έχει μετατρέψει ο Παναιγιάλειος το γήπεδό του. Η «μαύρη θύελλα» συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Πανθρακικό του οποίου και επικράτησε 3-0. Αν και ο αγωνιστικός χώρος βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, οι «μελανόλευκοι» δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους και έφτασαν σε μία απόλυτα δίκαιη νίκη, υποχρεώνοντας την ομάδα της Κομοτηνής σε μία βαριά ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο και με την απόδοσή τους έδειξαν ότι ήταν θέμα χρόνου πότε θα έφταναν στο γκολ. Αυτό, λοιπόν, ήρθε στο 15' όταν ο Τσιλιγκίρης σέντραρε και ο Σκαρτσίλας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αιγίου. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν απαντήσεις και έτσι στο 33' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Αυτή τη φορά ο Τσιλιγκίρης από δημιουργός έγινε εκτελεστής, αφού εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρότα και με σουτ νίκησε τον Τζελέπη για δεύτερη φορά.

Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη εμφάνισε πολλές αδυναμίες και με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Πολίμου, στο 35' δεν ανησύχησε τον Στρέζο. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση που εκδήλωσε.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η ομάδα του Αιγίου εξακολουθούσε να έχει την υπεροχή και στο 60' ο Μπούζας με ωραίο κοντρόλ και σουτ νίκησε για τρίτη φορά τον Τζελέπη και διαμόρφωσε το 3-0. Αν και ελλιπείς οι γηπεδούχοι αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία και πλέον αναμένουν ενίσχυση για να γεμίσουν το ρόστερ. Αντίθετα, οι «πράσινοι» μετρούν συγκομιδή ενός πόντου σε πέντε εξόδους...

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 15' Σκαρτσίλας, 33' Τσιλιγκίρης, 60' Μπούζας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Καζβιρόπουλος (53' Ντέμο), Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (78' Ρέλλας), Ξόμπλιος (66' Κοντοές).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Τζελέπης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης (86' Γκιντίδης), Πολίμος, Ρουσσάκης, Ηλιάδης (65' Νικόλτσης), Πλέγας, Μήλιος, Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης (65' Φουρκάν).

Διαιτητής: Κούλης (Ηλείας)
Βοηθοί: Σεφέρης (Κορινθίας), Σταματάκος (Λακωνίας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep