Άνοιξε λογαριασμό

Ο Βάντερσον στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Λαμία βρήκε δίχτυα στη φιλική νίκη (2-0) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) στο ΔΑΚ η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά την ήττα (1-0) απέναντι στον Λεβαδειακό, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε 2-0 των Θεσσαλών. Μάλιστα, το πρώτο του γκολ σημείωσε στην πρώτη του εμφάνιση ο Βάντερσον, ενώ δίχτυα βρήκε και ένα άλλο απόκτημα, ο Ντουρμισάι.

Στο 24' ο Βασιλόγιαννης νικήθηκε δύο φορές από τον Κουτσόπουλο, όμως 10 λεπτά μετά ο Βάντερσον δεν λάθεψε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ στο 34'. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα, αν και στο δεύτερο 45λεπτο η θεσσαλική ομάδα κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της.

Στο 54' και μετά από λάθος συνεννόηση μεταξύ Κισκαμπάνη - Κουτσόπουλου, ο Τσούκαλος με σουτ δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0. Ακολούθησαν νέες ευκαιρίες στο 61' (κεφαλιά Κοτσώνη) και στο 65' (άστοχο σουτ του Καραγιάννη). Τελικά, το 2-0 διαμόρφωσε ο Ντουρμισάι στο 81' έπειτα από ασίστ του Τσούκαλου.

ΛΑΜΙΑ: Πίτκας (46' Τσέναμο), Σπυρόπουλος (69' Ρογγότης), Παπαργυρίου (46' Πεταυράκης), Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Τζόκιτς (65' Αυγενικού), Μπλάζιτς (46' Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης (46' Τσούκαλος), Πίντο (65' Ντουρμισάι), Βάντερσον (46' Μπουλούλης). Έπαιξαν και οι: Παπαευθυμίου, Πατσαρούχας, Μανιάς.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Δημόπουλος, Καραγιάννης, Κισκαμπάνης, Τσόπελας, Σμίλτος, Μπιτέλης, Φέτσης, Ντιατά, Μπλέντι, Τσιλούλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σαγιέντ, Υφαντής, Τζάνης, Βουκομάνοβιτς, Τζέκος.

Φωτ: Μαρία Παληαλέξη

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep