Το αήττητο ο Πανσερραϊκός

Στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του ο Πανσερραϊκός νίκησε (1-0) τον Πανθρακικό εκτός έδρας.

Σημάδια βελτίωσης σε σχέση με προηγούμενα τεστ έδειξε ο Πανθρακικός το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) στο ΔΑΚ. Αντίπαλος των «πράσινων» ο Πανσερραϊκός που έδινε το 3ο φιλικό (9 μετρούν πλέον οι Ακρίτες) και φρόντισε να αξιοποιήσει την ευκαιρία του 25', επικρατώντας 1-0. Πρόβλημα στην τελική προσπάθεια έδειξε ότι έχει η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και με τον Ρομπέρ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Ο Γάλλος, μάλιστα, στο 15' με εκτέλεση φάουλ τροφοδότησε τον Νικόλτση, αλλά σε κεφαλιά του τελευταίου η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Πανσερραϊκός ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε και το σκορ. Στο 25' ο Κάκκο έκανε τη σέντρα και ο Τσιμίκας με πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές, όπως αναμενόταν, προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και οι καλές ευκαιρίες ήταν λίγες. Η μεγαλύτερη, πάντως, ανήκε στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 89' ο Μέλκας με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την εστία του σε σουτ του Χαλκιαδάκη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης (61' Τζελέπης), Πολίμος, Πετρούσης (78' Ρουσσάκης), Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Ψάλτης (75' Ζυγκερίδης), Πλέγας (58' Χαλκιαδάκης), Γαβριηλίδης, Μπεκατώρος (68' Κυριαλάνης), Ρομπέρ (75' Μήλιος), Νικόλτσης (75' Κουσίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Στέβιτς, Παπατζίκος, Σιάκκας (40' Παναγιωτίδης), Τσιμίκας, Κάκκο, Τσελεπίδης, Τσούτσης, Ρούτσης, Τσομαχασβίλι, Γκατσέσα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Κανούλας, Καψάλης, Χρηστίδης, Κτιστόπουλος

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep