Γκολ και θέαμα στη Λέσβο

Η Καλλονή αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Καλλιθέα.

Εξαιρετικό φιλικό έγινε στη Λέσβο ανάμεσα σε Καλλονή και Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν αρκετές χαμένες στο πρώτο ημίχρονο και πλήρωσαν το ότι δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η αθηναϊκή ομάδα να πάει στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα δύο γκολ. Το ένα σημείωσε άθελά του ο Ποζατζίδης στο 25' έπειτα από κόντρα σε σουτ του Τσίπρα και το δεύτερο στο 28' ο Μάκος.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η είσοδος του Στέφαν Στεφάνοβιτς για την ΑΕΛΚ ήταν καταλυτική. Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος μέσος μείωσε σε 2-1 στο 47', αλλά η Καλλιθέα έκανε το 3-1 στο 50' με τον Σταμόπουλο. Εντέλει οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Αρχικά μείωσε σε 3-2 ο Στεφάνοβιτς στο 60' και στο 80' ο Λαμπράκης έφερε το ματς στα ίσια. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα είχε στα τελευταία λεπτά και δοκάρι.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Γιώργου, Γιουκαρής, Φράγκος, Μπουρντουγιάν, Κέρι, Παραΐμπα. Στο β' έπαιξαν οι: Μανιάτης, Στεφάνοβιτς, Χιντασέλι, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Ντάλας, Τζελίδης, Αρναούτογλου, Σάββα, Τριανταφύλλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μουχτάρης (20' Τσώνης), Γκίνη, Μπέλης, Μάκος, Σταματάκος, Σμυρλής, Τσίπρας. Στο 55' μπήκαν οι: Μιχελής, Κυριζάκης, Τοπάλι, Συριόπουλος, Κατσικογιάννης, Ηλιάδης, Κουϊρουκίδης, Κρεββατάς, Γουόρντεν, Τουρούκης.

Last modified onΤρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep