Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Φοβού... την ήττα

Βύζας και Αναγέννηση Επανωμής έμειναν στην λευκή ισοπαλία, αφού και οι δύο δεν θέλησαν να διακινδυνεύσουν σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες φάσεις.

Ο Βύζας Μεγάρων "ξύνησε" στα τελευταία λεπτά όταν ο χρόνος κυλούσε και έβλεπε πως το "συντηρητικό" παιχνίδι του δεν έφερνε αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση της ομάδας των Μεγάρων με την Αναγέννηση Επανωμής στο μεγαλύτερο μέρος της είχε πολύ χαμηλό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν περιορισμένες οι ενέργειες και οι δύο αντίπαλοι προσπαθούσαν με γεμίσματα στην μεγάλη περιοχή να δημιουργήσουν κινδύνους, χωρίς να το καταφέρουν.

Ο ρυθμός ανέβηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όταν κατάλαβαν και οι δύο πως τα περιθώρια στενεύουν. Η Αναγέννηση Επανωμής έκανε κάποιες επιθέσεις και στη συνέχεια ο Βύζας έψαξε το γκολ με πίεση στην εστία του Φιρινίδη που χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις.

 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Νταντάμης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Λίτσης, Μωυσίδης, Πούρνος (68' Ροβίθης), Οικονομόπουλος, Παυλίδης (78' Πέτρου), Φαρούκ (54' Φιλιππάκος), Ηλιόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Γεωργίου, Κουρδάκης, Καρλάο, Καραμανλής, Πολίτης (84' Ναλμπάντης), Ασλανίδης, Καραγιάννης, Μπεκιάρης (69' Δεινόπαπας), Γκέσιος (81' Κάτσε).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep