Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκεί είναι Κομοτηνή!

Ούτε ο Θρασύβουλος κατάφερε να σταματήσει τον Πανθρακικό (3-1). Ούτε πόντο δεν έχει χάσει εφέτος στην Κομοτηνή η ομάδα της Θράκης.

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά, ωστόσο στο 13’ ο Ντακόλ «πάγωσε» τον ΔΑΚ Κομοτηνής, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1 για τον Θρασύβουλου, νικώντας με κεφαλιά τον Κουτσόπουλο. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειχναν κακό πρόσωπο και δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Κασμερίδη, αλλά μετά 30’ ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και ως το τέλος του ημιχρόνου είχαν τρεις καλές ευκαιρίες, στο 33’ και στο 38’ με τον Μίνγκα και στο 44’ με μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ από τον Γωνιάδη.

 

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός μπήκε αποφασισμένος να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφερε, αφού στο 50’ ο Γωνιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Κομοτηνής. Οι παίχτες του Παντελίδη συνέχισαν την πίεση και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 74o λεπτό, όταν ο Μπαϊκαρά έκανε το 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μίνγκα. Στο 83’ ο Σουλτανίδης έβαλε απλά το… «κερασάκι στην τούρτα» της επικράτησης του Πανθρακικού, καθώς ευστόχησε στο τετ α τετ με τον Κασμερίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

 

 

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Μπαλού (73’ Σουλτανίδης), Μουνάφο, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Πόνσε (28’ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης (80’ Λιαπάκης)

 

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Παγώνης, Βασιλείου, Σκόνδρας, Ροκάστλε, Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Βλάχος (80’ Μπάκο), Νικολάου (56’ Ψιανός), Καρλόπουλος (59’ Καρράς)

 

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάρτιος 2012 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep