Ανάσα για Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος έκαμψε την αντίσταση (1-0) του Αγροτικού Αστέρα και τον έβαλε σε τροχιά υποβιβασμού.

Άλμα παραμονής πραγματοποίησε την Κυριακή (28/02) το απόγευμα η Ζάκυνθος εντός έδρας και υποχρέωσε τον Αγροτικό Αστέρα να μπει σε τροχιά υποβιβασμού! Η ομάδα του Ιονίου είδε τις προσπάθειές της να ανταμείβονται στο 82' με σουτ του Σταματή και ξέφυγε έτσι τρεις πόντους από την τελευταία τετράδα.

Το ματς είχε ένταση και εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι στον Ζαϊρί στο 50'. Ωστόσο, στο 82' ο Ζαϊρί έβγαλε τη μπαλιά για τον Σταματή και αυτός με σουτ χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του με το πρώτο του τέρμα με τα κυανοκίτρινα. Όσο για την ομάδα του Ευόσμου; Έμεινε για 7ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις νίκες και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 82' Σταματής

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Ναζίμ, Λέκκας (71' Μεντούρ), Ζαϊρί (90'+1' Ρ. Πέττας), Κρολ, Σταματής (88' Κουρέλλας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Θεοδωρίδης, Μπάρμπας (56' Νταβίντοφ), Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Καθάριος, Τοπούζης (62' Διαμαντόπουλος), Μπιτάνγκ.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep