Νίκη με... ξέσπασμα

Νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισαν τα Τρίκαλα, 3-0 απέναντι στην Παναχαϊκή.

Τα Τρίκαλα ξέσπασαν κόντρα στην... αποδεκατισμένη Παναχαϊκή, της οποίας επικράτησαν 3-0. Η τελευταία νίκη ήταν αυτή με 4-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο (είχε ακολουθήσει η νίκη, 3-0, στα χαρτιά απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου), ενώ η σημερινή είναι η πρώτη με τεχνικό τον Σταύρο Ψιμουλάκη. Οι Αχαιοί είχαν για ένα ακόμα ματς ελάχιστες λύσεις και το αποτέλεσμα μάλλον φυσιολογικά ήρθε παρότι και οι γηπεδούχοι ήταν ελλιπείς.

Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Χούσα στο 8’. Ο Βρούτσινα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή βρήκε πρώτα το δοκάρι στο σουτ του Δουκάκη, και έκανε το 2-0 στο 32’. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν από την Παναχαϊκή, η οποία φάνηκε επιθετικά κυρίως με τον Πινδώνη (28’, 30’).

Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα πέτυχαν ακόμη ένα γρήγορο γκολ με τον νεοεισελθόντα Φλίγκο στο 49’. Από την άλλη, οι Αχαιοί διαμαρτυρήθηκαν στο 52’, όταν ο Χιώτης απέκρουσε το σουτ Πέδρο, όμως ο παίκτης της Παναχαϊκής υποστήριξε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Στουρνάρας, Παπαπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Νιάρος, Kουατέ (46’ Ντόικιτς), Φαγιέ (63’ Σερτζίνιο), Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46’ Φλίγκος), Ναβάρο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι. Χαρτσιάς, Μουκίδης, Τρίγκας, Πινδώνης, Παπανικολάου (81’ Βορύλλας), Πέδρο, Ρουμπάτος.

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep