Εκτόξευση ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός έχανε 2-0 από την Καλλιθέα, αλλά κατόρθωσε να νικήσει με 3-2 στην έδρα του.

Απίθανο ματς στις Σέρρες με μεγάλο νικητή τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Καλλιθέα, και όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα «λιοντάρια» αστόχησαν πρώτοι και σε πέναλτι (το κέρδισε ο Τριανταφυλλάκος από τον Λεβέντη), όταν στο 16' ο Φουρτάδο δεν νίκησε τον Μιχελή. Στο 28' η αθηναϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ. Ο Μασένα με πέναλτι που κέρδισε ο Σταύρου νίκησε τον Ανδρούτσο και έκανε το 1-0. Προτού συνέλθουν οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, με πλασέ του Φράγκου έπειτα από ασίστ του Μασένα.

Ο Πανσερραϊκός δεν το έβαλε κάτω και στο 34' ξαναμπήκε στο ματς με κεφαλιά του Μπαρέττα. Και στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Γιάντσης με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Έχοντας ψυχολογία και ώθηση από τον κόσμο οι Σερραίοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ. Στο 57' ο Φουρτάδο πέρασε τον Μιχελή και έγραψε το 3-2. Λυτρώθηκε έτσι για το χαμένο πέναλτι. Τα «λιοντάρια» έφτασαν τους 28 βαθμούς και ανέβηκαν αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι ελπίδες της Καλλιθέας για πλασάρισμα στην 4άδα μειώθηκαν αισθητά.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Γιάντσης (75' Τσιμίκας), Μπαρέττας (75' Μπεριάν), Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο (87' Ρούτσης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μουκτάρης, Τσώνης (78' Ντουρμισάι), Σταύρου, Κατσικογιάννης (66' Τσίπρας), Γκίνη (59' Τεγούσης), Μπέλης, Μασένα, Φράγκος.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep