Θύελλα και στην Ελευσίνα

Δεύτερο διαδοχικό διπλό και άλμα παραμονής ο Παναιγιάλειος, 2-0 τον Πανελευσινιακό.

Συνέχεια στο διπλό επί της ΑΕΛ έδωσε ο Παναιγιάλειος, που επιβλήθηκε 2-0 του Πανελευσινιακού και έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Σκόραραν για τους φιλοξενούμενους οι Σανδραβέλης (4’), Μπουρλάκης (24’). Από την άλλη, η εντός έδρας ήττα της Ελευσίνας αποτελεί… ταφόπλακα για την παραμονή της στην Football League.

Φορτσάτος από το διπλό επί της ΑΕΛ μπήκε ο Παναιγιάλειος στο ματς με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 4’ με σκόρερ τον Σανδραβέλη, ήταν ανώτερος του αντιπάλου και απέκτησε διαφορά δύο τερμάτων στο 24’ με τον Μπουρλάκη να σημειώνει το 2-0. Από την άλλη, ο Πανελευσινιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ διαμαρτυρήθηκε στο 36’, υποστηρίζοντας ότι έγινε τράβηγμα του Βάιτζερ από αμυντικό του Παναιγιάλειου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν. Είχαν ευκαιρίες με τους Βαϊσχάμερ (47’), Γιαννιτσάνη (58’), αλλά χωρίς ουσία. Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος κράτησε το υπέρ του σκορ, ενώ απείλησε μόλις στο 62' με τον Γκατσέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης (46’ Σταματάκης), Τσολακίδης, Αρβανίτης (46’ Βαϊσχάμερ), Κακαράς, Πλαβούκος, Κυζιρίδης, Βάιτζερ (57’ Κασνέτση), Γιαννιτσάνης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (83’ Γκουτσίδης), Γκούφα (62’ Γκατσέσα), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (69’ Ζαχαρόπουλος), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep