Διατήρησε την παράδοση στο Αίγιο

Ο Αχαρναϊκός κατάφερε να φύγει αήττητος για μια ακόμη φορά σε εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο (0-0)

«Λευκή» ισοπαλία με… νικητή τον Αχαρναϊκό, θα μπορούσε να τιτλοφορείται το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την ομάδα του Μενιδίου στο Αίγιο. Οι δυο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Football League με τους παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς να αποσπούν τον βαθμό της ισοπαλίας, διατηρώντας την παράδοση που θέλει τον Αχαρναϊκό να μην χάνει στο Αίγιο, καθώς πλέον μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες σε σύνολο έξι αγώνων.

Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από την προετοιμασία οι δυο ομάδες χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά προκειμένου να βρουν ρυθμό. Όμως κανείς από τους δυο γκολκίπερ δεν χρειάστηκε να… ανησυχήσει ιδιαίτερα κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου ξεχώρισε μόνο η φάση του 35ου λεπτού με τον Μπούνα να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα έδειξαν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά πιέζοντας τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα του Αχαρναϊκού. Αντιθέτως, η ομάδα του Μενιδίου ήταν εκείνη που έφτασε μια… ανάσα από το γκολ όταν στο 59’ ο Ομάρ έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κωστόπουλου. Έτσι, χωρίς πολλές «συγκινήσεις» ο αγώνας έφτασε στα τελευταία λεπτά όπου ο Παναιγιάλειος πίεσε για το γκολ αλλά πέρα από την ευκαιρία του Σπίνουλα στο 93’ δεν κατάφερε κάτι άλλο με το 0-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ, Λινάρδος (68' Σταμογιάννος), Μπούνας (80' Σκαρτσίλας), Πέριτς (71' Μίλιτς).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης (78' Μωυσιάδης), Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Φιγκέιρα (65' Αθανασίου), Ομπράντοβιτς (65' Ματσούκας), Ταμπάκης, Παβίσεβιτς.

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 19:41

1 comment

  • γιαννης
    γιαννης Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 18:16 Comment Link

    Μαλλον αλλο αγωνα ειδατε

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep