Αγ(χ)ωμένη πρεμιέρα

Ισόπαλο (0-0) το ματς στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Αγροτικό Αστέρα.

Μπροστά σε σχεδόν 2.000 φίλους της, η Καρδίτσα έμεινε στο στείρο 0-0 με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Οι δύο ομάδες είχαν το άγχος της πρεμιέρας, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, αλλά οι φιλοξενούμενοι καλά στημένοι αμυντικά. Δύο αξιόλογες φάσεις σημειώθηκαν στο παιχνίδι και οι δύο ανήκαν στους Θεσσαλούς. Η μία στο 43’ με τον Μαυριά και η δεύτερη στο 51’ με τον Τσούκαλο.

Αρκετά «μουδιασμένα» μπήκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά και έχασαν ευκαιρία, την πιο αξιόλογη του πρώτου μέρους, στο 43’. Ο Μαυριάς σούταρε εκτός περιοχής και ανάγκασε τον Βοσνιάδη να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Καρδίτσα μπήκε δυνατά, με τον Τσούκαλο να χάνει σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 51’. Από εκεί και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία και απειλήθηκαν ελάχιστα.

Δείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (66’ Πιτταράς), Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασσού, Μαυριάς (81’ Κοντός), Μοσχάκης (74’ Τσίτας), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σαρακατσάνος, Σαμουηλίδης, Οικονόμου (56’ Κ. Θεοδωρίδης), Καπίας, Βελλίνης (56’ Καθάριος), Κουτσοσπύρος (66’ Τοπούζης), Αμαραντίδης, Γέσιτς, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης.

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep