Το... έσωσε στο φινάλε ο ΑΟΤ

Ο Κισσαμικός αιφνιδίασε στα Τρίκαλα, αλλά ο ΑΟΤ πήρε τον πόντο στο 92'!

Την έκπληξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και, μάλιστα, ιστορικής σημασίας λίγο έλειψε να σημειώσει ο Κισσαμικός. Οι Κρητικοί δοκιμάστηκαν στα Τρίκαλα απέναντι στον ΑΟΤ, μίας ομάδας με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και στόχο την άνοδο και παρότι ήταν το αουτσάιντερ πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν 2-0! Ωστόσο, οι Θεσσαλοί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο φινάλε κατέκτησαν τον πόντο (2-2).

Μόλις στο 6' ο Κύπριος Βαττής άνοιξε το σκορ για τον Κισσαμικό, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάντζης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί, αλλά πίεσαν και στο 63' ο Γκμπαλέ είχε το πρώτο δοκάρι για τον ΑΟΤ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κουσκουνάς με κεφαλιά μείωσε για τους γηπεδούχους.

Το τέρμα αυτό αναπτέρωσε το ηθικό των «κυανέρυθρων». Αν και στο 85' ο Κουσκουνάς είχε το δεύτερο δοκάρι του ΑΟΤ, στο 90'+2' ο Λαμπάκης με σουτ... ξελάσπωσε τα Τρίκαλα και χάρισε στους Θεσσαλούς τον πόντο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (83' Μακρίδης), Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (46' Δουκάκης), Μουμίν, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (58' Στεφάνοβιτς), Γκμπαλέ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (77' Τσικουδάκης), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Βαττής, Σακελλαρίου, Πότσι, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Μάνιας (57' Ευθυμιάδης), Σελινιωτάκης.

Πηγή φωτό: goaltrikala.gr

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep