Μπλακ τζακ με ανατροπή!

Ο Απόλλων με ανατροπή ξεπέρασε το εμπόδιο (3-2) της μαχητικής Ζακύνθου και έφτασε το αήττητο σερί εντός έδρας στα 21 ματς!

Θύμα έκπληξης λίγο έλειψε να πέσει ο Απόλλων στην πρεμιέρα της Football League, αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ζακύνθου και να επικρατήσει 3-2! Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί στη Ριζούπολη για ματς πρωταθλήματος στα 21 παιχνίδια και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν. Τελευταία ήττα σε Α' και Β' Εθνική ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2014 από τον Πανιώνιο...

Δύσκολο απόγευμα πέρασε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέναντι στην Ζάκυνθο των χιλίων προβλημάτων που είχε τον Ζαουάντ Ζαϊρί σε ρόλο ηγέτη και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του σε ιδανική πρεμιέρα. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρωτοβουλία στην αναμέτρηση, αλλά δεν έδειξε να μπορεί να κάνει τις φάσεις της γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το διπλό δοκάρι των Φαρινόλα – Τζιώρα (25') ήταν η σημαντικότερη από τις ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου, Δημήτρης Πολίτης έσωσε την εστία του σε πάρα πολλές περιπτώσεις και μοιάζει άδικο που δέχθηκε τρία γκολ με τέτοια εμφάνιση.

Η ομάδα του Ιονίου προηγήθηκε στο 30ό λεπτό με απευθείας φάουλ του Ζαϊρί, κράτησε το 0-1 μέχρι το ημίχρονο και χρειάστηκε ο προπονητής των γηπεδούχων να φορτώσει την επίθεσή του με Βάντεσον και Κρητικό για να γίνει πιο ουσιαστικός.

Ο Φαρινόλα στο 66ο λεπτό ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή, πριν προλάβουν να το συνειδητοποιήσουν στην Ζάκυνθο ήρθε το 2-1 από τον Βάντερσον (68'), αλλά ο Ζαϊρί πάλι είχε τη λύση και με ωραία πάσα στον Κωστούλα στην περιοχή δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης (75').

Η λύτρωση ήρθε τελικά από τον Τζιώρα (80'), πάλι από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, όπου είχε εξουδετερωθεί ο Πολίτης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Πάνος (61' Κρητικός), Γκόλιας, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Παρπέξ, Αλμπάνης (51' Βάντερσον), Κονέ, Φαρινόλα, Τζιώρας (88' Καλλέργης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Στασινόπουλος (56' Αναστασιάδης), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ρ. Πέττας (56' Κρολ), Μεντούρ, Ζαϊρί, Ορφανίδης, Καραμαλίκης (65' Κωστούλας).

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 01:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep